Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

weronikao

KIM DLA WAS BYŁA WASZA ŚWIADKOWA I ŚWIADEK? RODZENSTWO? PRZYJACIELE?

Polecane posty

Gość moja siostra
i brat męża

Gość a my tak
swiadkowa moja kolez ze studiow i wspolnego mieszkania wtedy swiadek jej facet co obecnie z nim mieszka w innym miescie chcielismy pare zreszta moi znajomi sa mojego meza znajomymi tesciowa brahala czemu nie x ale zrobilismy tak jak chcielismy bo to nasz slub nie jej ona juz miala pozdro

Gość parę
jak dla mnie to nieco ryzykowne. A co jak para się rozstanie? Najgorzej to jeśli to sie stanie przed ślubem. Kumpela nie miala co prawda takich świadków, ale zaprosila na ślub i wesele koleżankę i jej chłopaka (wyglądało to na poważny związek), a oni się przed ślubem rozstali i w dodatku znienawidzili się i potem były przepychanki, kto na ślub pójdzie, bo nie chcieli razem w żadnym wypadku, a kumpeli nie było stać na fundowanie dodatkowych wejściówek dodatkowym osobom towarzyszącym (ona chciala iść z kimś innym, on też). I tak zwana dupa...a jakby byli oboje świadkami to ja dziękuję... Rodzeństwo albo para małżonków lub niepowiązanych z sobą ludzi to jednak najpewniejszy wybór.

Gość super zabawa
my mielismy slub bez gosci i swiadkow z urzedu :) totalna beztroska, a przede wszystkim nikt sie nie obrazi, ze nie zostal poproszony lub zaproszony :D

Gość ja tez tak mialam
swiadkami mial byc para przyjaciol dzieki ktorym sie poznalismy, ale niedawno sie rozstali i teraz nie wiemy kogo poprosic:/

Gość świadków trzeba
wybrać mądrze - niech oni rzeczywiście będą ŚWIADKAMI Waszej miłości. Niech to coś znaczy. Nie bierzcie rodzeństwa czy kuzynostwa, jeżeli to nie są naprawdę bliskie Wam osoby. Ja miałam swoją Przyjaciółkę, mąż - swojego brata, ale z jego strony innej opcji "nie byo" - tzn on też wcześniej był świadkiem na jego ślubie... ale teraz żałujemy, że kopnął go taki zaszczyt - gość ma nas zupełnie w d..., na ślub się w zasadzie spóźnił, a jedyne, na czym mu zależy, to kasa - przypuszczam, że sprawa naszej miłości nie zaprzątnęla mu głowy ani przez sekundę ;)

Gość moja siostra męża brat

Gość a u nas....
najlepszy kolega męża i jego dziewczyna .... smieszne było to że tą dziewczyne poznałam 3 godz.przed slubem. Nasi swiadkowie rozstali sie kika tygodni po naszym slubie .... ale nie załuje wyboru. My sie dobrze bawilismy, oni równiez , bardzo nam pomagali, nie było żadnych niedomówień czy problemów ....