Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vallllkkkia

Poradzcie

Polecane posty

Gość vallllkkkia

pracuje od miesiaca w pewnej firmie-szef widzi ze sie staram i nawet wyplata byla ok ale zalezy od sprzedazy-jesli sprzedam wiecej -wiecej zarobie-sek w tym ze sprzedaje na nazwiska kolegow bo musze jechac na szkolenie-ale oni nie bardzo sie ciesa ze beda musieli oddac mi ta kase-jakos nie wiem co robic-bo jak sie nie bede starac to tez zle

Gość nie do konca rozumiem
dlaczego sprzedajesz na nazwiska kolegow, a nie na swoje? :)

Gość manieczka26
moze oni ci zazdroszcza? sytuacja jest bez sensu bo oni cie pewnie traktuje jako osobe ktora zabiera im premie

Gość nie do konca rozumiem
aaaaa, juz rozumiem - nie mozesz na swoje, zanim nie dostaniesz jakiegos tam papierka na szkoleniu! ;)

Gość vallllkkkia
dlatego ze kazda umowa jest spisywana na kodach ktorych ja jeszcze nie mam bo nie bylam na szkoleniu jeszcze

Gość vallllkkkia
manieczka ja sama nie wiem bo kurcze zamiast sie cieszyc ze beda teraz odciazeni to wytykaja mi bledy na kazdym kroku a jak ja spisze umowe to np jedna osoba mi powiedziala ze i tak prawie wszystko za mnie zrobila-a to chyba normalne ze sie pytam jak jestem nowa

Gość rok trwa taki stan
wiesz co... ale takie pytanie jest bardzo upierdliwe :O Czasem lepiej i szybciej samemu... WIec nie ma w tym przypadku mowy o "odciazeniu" bo takie dopytywanie jest bardziej upierdliwe i meczace i zabiera wiecej czasu ;)

Gość vallllkkkia
to myslisz ze lepiej robic samemu i sie nie pytac-a jak sie zrobi blad? A ta umowa jest spisana nie na moje nazwisko? poza tym jestem w glupiej sytuacji bo jak bede spisywac umowy to sie wspolpracownikom nie podoba a jak nie to szef powie ze nic nie robie oczywiscie mam inne zajecia i obowiazki tez

Gość to tez zalezy ile pytasz
ale chyba jak juz jedna umowe spisalas to wiesz? ;> Poza tym jak nie na Twoje nazwisko to chyba wczesniej musisz dac komus do podpisania. Wtedy ta osoba raczej to przeczyta ;) Nie podpisze w ciemno ;)

Gość vallllkkkia
moze macie racje-wiec chyba przestane pytac ale powiem wam ze jak robie cos sama to wtedy komentuja tez za plecami i czuje sie jak idiotka

Gość komentowac zawsze beda
przynajmniej mi sie tak wydaje :O Musisz sie przyzwyczaic :(

Gość vallllkkkia
to myslicie ze jak jest okazja to spisywac i juz? I sie nie przejmowac? ale jak to bedzie z tym rozliczaniem premii skoro jednej z tych osob glownie sie wydaje ze jak ja pytam to tak jakbym nie zrobila tej umowy?

Gość no to nie pytaj i z glowy
;)