Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slicznaaaa

TO NAJPIEKNIEJSZA KOBIETA W POLSCE BEZ DWÓCH ZDAŃ!PO OBEJRZENIU TEGO WIEM TO!!!!

Polecane posty

Gość slicznaaaa

choc nigdy nie przepadalam za nia ale jak obejrzalam te fotki jak zmieniala sie jej uroda od czasów gdy miala 22 lata to naprawde trzeba powiedziec ze to jest ideal WIEM ZE TEN LINK NIE BEDZIE DZIAŁAŁ BO TO Z ONETU ALE JESLI CHCECIE TO ZOBaczyc to WEZCIE SKOPIUJCIE TYLKO TEN LINK NA ADRES I ENTER ! NO BOSKA TWARZ! http://zyciegwiazd.onet.pl/55530,0,1,jak_zmieniala_sie_edyta_gorniak,galerie.html

Gość multimilioner
ta strona się nie wyświetla.

Gość no fakt działa ale szkoda
że dopiero po skopiowaniu:)hehehehhehhehe juz widząc pierwsze zdjęcie jest ciekawie:) cyganki są sliczne!mówie wam!!!!!! mam koleżanki cyganki i normalnie masakra jakie cudne!!!!!!!!!

Gość KURDE ALE JAJA
ONA NA TEJ FOCIE Z KRÓTKIMI WŁOSAMI NA CHLOPAKA WYGLADA ZJAWISKOWO..IDEALNIE..

Gość doda nie ma szans z nią
i to najmniejszych i pomyslec ze doda ma dopiero 23 lata a górniaczka już 35 lat !!

Gość BellaMArie
Hej, był podobny topik już i ponownie powiem, że Edyta to piękna kobieta!! Ma coś w sobie. Wiadomo, że makijaż robi swoje ale i tak posiada naturalne piękno. Zadne nie sięgają jej do pięt - mówię o głosie i urodzie. Jakies plastikowe Dody, Steczkowskie, Markowskie itp. Jest bezkonkurencyjna !!!!

Gość rozumiem ze widzialas juz...
WSZYSTKIE KOBIETY W POLSCE ZE DOSZLAS DO TAKIEGO WNIOSKU. ALE TU DURNE BABSKA SIEDZA

Gość dfdfd
PRZESLICZNA JEST

Gość ostatnie zdjęcie
bosko wyglada tam:)

Gość kiedys mi sie podobala
Dzisiaj ogladalam ja przypadkowo w DDTVN gdzie skladano jej zyczenia urodzinowe i zal mi jej bylo - ladnie zrobiona a jednak taka brzydka! Podwojny podbrodek bez wzgledu na poze czy ulozenie glowy, jakis wiekszy nos i napompowane usta. Co ona ze soba zrobila? A moze tylko sie brzydko zestarzala?? Bylam w szoku. Podobno Cyganki szybko i brzydko sie starzeja. Ladna byla do 30-stki.

Gość górniak jest paskudna
małe zatopione oczka w pulchną twarz, dziwnie przerośniete usta i nieciekawy nos-ogólnie taka świnkowata na ryjku jest...............

Gość nie taka najpiękniejsza
Kiedyś wyglądała lepiej. Teraz strasznie schudła - wygląda niezdrowo. Ma taką kościstą twarz, nienaturalną, rysy jej się wyostrzyły. Dla mnie najpiękniejsza jest Natasza Urbańska.

Gość buhahhahahhahah
schudla???buhahhahahaha własnie wyglada pulchnie na buzi..