Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Disyyyy

Czy was tez tak boli badanie ginekologiczne?

Polecane posty

Gość Disyyyy

Moja gin uzywa najmniejszego wziernika a mnie i tak bardzo boli.Czy wy tez tak bolesnie przechodzicie badanie gin?

Gość taka sobie jedna z tłumu
mnie też ostatnio bolało -ale wczesniejsze wizyty były ok .

Gość Disyyy
a mnie zawsze boli o to bardzo.Zastanawiam sie czy to normalne?

mnie nie boli. no może raz bolało, przed zabiegiem wymrożenia nadżerki, ale wtedy lekarka poczekała, powiedziała że mam się rozluźnić, ze to nie jest takie straszne i jak będęsię tak denerwować to samo zakładanie wziernika będzie bolało. faktycznie spróbowałam się rozluźnić i było o niebo lepiej :) może jesteście za bardzo spięte, jak człowiek się nastawi że będzie bolało, to nawet podświadomie się spina a wtedy boli. wiem że to trudne w takiej sytuacji ale musicie się rozluźnić, jak najbardziej się da. :)

Gość Disyyy
no ja nie bylam spieta.Nie denerwowalam sie.Przed pierwszym badaniem nie mialam pojecia jak to bedzie wiec byl spoko luz a i tak bolalo. A czy to ma to cos wspolnego z tym czy dziewczyna jest waska czy szeroka?

może ma, nie wiem. nie chcę ci wpierać zdenerwowania :) ale ja przed pierwszym razem byłam najbardziej zdenerwowana :P a mówiłaś lekarzowi że tak masz?

Dziś właśnie byłam na badaniu, pierwszy raz u faceta. Muszę stwierdzić, że był o wiele delikatniejszy niż kobita. I stał się cud!! Dał mi skierowanie na wyniki krwi w trosce o moją wątróbkę :D

Gość Disyyy
no mowilam , to moja gin powiedziala ze musi troche pobolec :/

Gość mnie nic nie boli

to zmień lekarza, będzie najlepiej. jak lekarz nie potrafi być delikatny i mówi że zwykłe badanie musi boleć to nie jest dobry lekarz.

Gość Disyyy
no ja obawiam sie ze moze byc gorzej. Stara sie byc delikatna.Nie wyobrazam sobie co by bylo dgybym poszla do ginekologa ktory wklada 2 palce a nie 1 . Moja na szczescie tylko 1 ale mi mowila ze mezczyzni gin wkladaja 2 :/

Gość Disyyy
no moja gin jest raczej delikatna. Boje sie ze jak zmienie to bedzie jeszcze gorzej .Gin mowila mi ze mezczyzni gin wkladaja 2 palce do pochwy , ona na szczescie 1

Gość loraa
przxy stosunku tez Cie boli?