Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy macie czasem tak

zy macie czasem tak,z e czujecie sie glupsi od innych?

Polecane posty

nie wiem co sie dzieje ale dzis mija 2 dzien kiedy zycie mnie uswiadamia w tym, ze jestem glupia,malo inteligentna itp.staram sie wyrzucic te mysli z glowy ale wczoraj np. z tego powodu plkalalam bo czuje, ze inni wszystko szybciej lapia, radza sobie a ja potrzebuje jkby wiecej czasu zeby zrozumiec.czasem nie wiem prostych rzeczy, na angielskim tez malo co rozumiem i naprawde zle mi z tym.juz nawet odechcialo mi sie odzywac bo jak cos powiem to ez strach sluchac:O denerwuje sie i przez to mowie szybko, nieporadnie, lub tez chce powiedziec jakies slowo a mowie w ogole inne i jestem pewna, ze powiedzialam to co chcialam, ze dobrze uzylam slowa itp.:O:O:O:O:O:O:O:O:O

Gość oczywiscie ze tak
mamy, a raczej mielismy , to przechodzi z czasem ;) Tylko musisz zanbrac przekonania o swojej wartosci :)

Nie martw się... Ja tak mam często. :o A jak siedzę w szkole na zajęciach to dopiero uważam się za mega kretynkę. Aczkolwiek mam świadomość, że niektórzy są słabsi ode mnie. Ale ja i tak czuję się głupia. :o

wczoraj o to poklocilam sie nawet z mama, bo poplakalalam sie z tego wszystkiego co przydazylo mi sie w ciagu dnia a one sie zezloscila, ze doszukuje u siebie niewiadomo czego i robie gorsza od inych.ma racje, ale ja naprawde tak sie czuje i staram sie odpedzac te mysli ale czasem jak sobie pomysle, co ja mowie i jak sie zachowuje czy tez nie zaliczam czegos co inni zaliczaja z latwoscia to sobie mysle"cos ze mna nie tak" :(

Gość no tez tak mam.
ale wchodze na kafeterie zeby przekonac sie, ze jednak sa glupsi i to w hurtowych ilosciach

Głowa do góry. Ja parę lat temu prawie codziennie beczałam, że mi nic nie wychodzi i takie tam. Potem zmądrzałam. To że potrzebujemy więcej czasu niż inni na zrozumienie czegoś to wcale nie znaczy, że jesteśmy gorsi. :) Każdy ma swoje tempo łapania niektórych rzeczy i tego nie zmienisz. Nie masz sie czym przejmować. :)

to w jaki sposob ja sobie kogos znajde? jak jestem lupia? mam taka jedna kolezanke, ktora czasem uswiadamiala mnie, ze jestem tepa:O babka kiedys cos tlumaczyla na matmie, nawet nie staram sie zbytnio by jej sluchac a kolezanka jak zobaczyla moja mine to powiedziala cos w stylu, ze mam teoy wzrok:O to wszystko z tego, bo wiem, ze mnie obserwuja i ja sie wtdy bardzo zamykam i wychodze na taka niemrawa:O.

dzieki, staram sie o ym nie myslec i wiem,z e po prostu teraz ak sie duzo rzeczy nazbierallo. dzieki w ogole za zainteresownaie sie moim problemem:)

Gość
i tak i nie... w niektórych dziedzinach nie jestem geniuszem i zdaję sobie z tego sprawę - odrobina samokrytyki nigdy nie zaszkodzi :p

Oj znajdziesz sobie znajdziesz. :) Przeciez nie jesteś tępą blacharą tylko wolniej idzie Ci załapanie pewnych rzeczy. Za bardzo się tym wszystkim przejmujesz. :) Ja kiedyś jak czegoś w szkole nie wiedziałam to bałam się zapytać. A teraz zgłaszam się i mówię szczerze, że tego nie łapię i czy nie mógłby wykładowca tego jeszcze raz wyjaśnić. :p Mam gdzieś co pomyślą inni. :) Heheh!

a ja mam na odwrót :D czuje, że jestem bardzo inteligentna. za to czuje się piekielnie nieatrakcyjna :O

Gość
a propos pytań do wykłądowców... miałam na roku laskę, która na egzaminie z bardzo zaawansowanej matmy zapytała prowadzącego czy liczba ujemna dzielona przez dodatnią daje liczbę ujemną, bo nie jest pewna :o czasami lepiej zamilczeć

Gość
to była dziwna dziewczyna... miała bardzo wysoką średnią ale jak zadała pytanie na zajęciach to na poziomie dziecka z podstawówki ;) typowy kujon

Gość nata 333
ja jestem po studiach i mam meza a czuje sie jak smiec w ogole nie potrzebna...

Haha neurosa dobre. :p Często się zdarza, że ludzie których uważamy za genialnych, wykładają się na banalnych wręcz śmiesznych pytaniach. :p

no nie jestem totalnie tepa i nie jest tak, ze niczego nie rozumiem ale czasem zalamuje sie sama soba po prostu.i zalapanie niektorych rzeczy idzie mi wolniej, moze dlatego, ze wlansie za bardzo chce je zrozumiec, ze nie ucze sie tego na ot tak tylko za bardzo draze, czasme jak o czyms sie za dlugo mysli to powstaja problemy.wkurzxa mnie tylko to, ze mam taka kolezanke, z ktora jak rozmawiasz o tak sbie to ona potrafi znegowac twoje zdanie robiac z ciebie jednoczesnie jakiegos glupka.moze nie doslownie, bo nie obraza cie ale ma taki ton glosu i sposob wypowiadania sie.:O

Gość nie przejmuj się
zawsze znajdzie się ktoś kto jest mądrzejszy od nas i zawsze jest ktoś od kogo my jesteśmy mądrzejsi spójrz na to tak: są ludzie, którzy znają się na polityce ale nie wiedzą nic o medycynie czy zielarstwie są ludzie, kórzy świetnie zmają historię Polski a mają problemy z prostymi rachunkami i odrotnie.... jesli jest coś czego nie potrafisz albo jesteś z tego gorsza to pomyśl jakie są twoje mocne strony...bo na pewno jakieś masz poczujesz się wtedy lepiej i będziesz się czuła pewniej nie ma ludzi ani doskonałych ani wszystkowiedzących a Ci, którzy tak o sobie myślą są jedynie zadufanymi w sobie bubkami

jak? w ogole on ma tendencje do bycia dowcipna czyims kosztem.musze sie postawic bo zaczynaja byc ze mnie cieple kluchy i nic wiecej:O :D

Gość nie przejmuj się
najczęściej ludzie złośliwi to Ci którzy mają kompleksy najłatwiej im przychodzi krytykowanie i wyśmiewanie sie z innych bo mówiąc o innych odwracają uwagę od swoich słabości, wad i kompleksów

ale to nawet nie chodzi o taka wykujta wiedze tylko o taka inteligenjje, wrodzoym sprycie itp. nie czuje sie totalna idiotka ale z drugiej strony nie wiem o wielu reczach, taki zyciowych nawet, nie mam wyrobionego zdania itp.dzis np w dyskusji kolezaka powiedziala cos a ja tylko jej sluchalalam bo nie mialam nic do dodania.fakt zgadzalam sie z nia w tej kwestiw 100% ale to wygladalo tak, ze ja sie na nia patzre, ona sie produkuje a ja na koncu tylko yhym yhym, racja:O a jak ona ma jeszcze aki stanowczy glos to tak jakbym byla jej jakims przydupasme i zgadzala sie ze wszyskim co mowi:O.ok niewazne

Gość to mialobyc smieszne
powiedz jej ze jesli jestes dla niej za glupia to zeby nie gadala z toba wogole

no tak ale ona mi ne mowi"glupia jestes" tylko w takim sposob ci odpowiada niby zartobliwy ale ironiczny i twoja wczesniejsza wypowiedz jest tak negowana, jakbys po prostu jej nie przemyslala.wiesz, niby nie obraza ale ty czujesz sie taki ee zgaszony? nie wiem jak to nazwac. dobra t ja spadam sie uczyc:P :*

Gość upupupupupupupupu
ja czasami jak patrze na innych uważam że są głupsi ode mnie :D i ze ze mna nie jest jednk tak źle :D

Gość nie przejmuj się
posłuchaj polityków to poczujesz się lepiej ;-)