Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 18MaCiEk

Dzisiaj miałem z dziewczyną pierwszą rocznice bycia razem.

Polecane posty

Gość 18MaCiEk

Kupiłem jej kwiaty, perfumy i zaprosiłem ją do restauracji. Dostała też ode mnie poduszkę w kształcie serca na której własnoręcznie wyszyłem że bardzo ją kocham:) Po tym wszystkim powiedziała, że jest rozczarowana... spodziewała się dostać złote kolczyki bo w tych które ma chodziła już za długo i jej się znudziły. Poczułem się głupio i bardzo mi przykro. Bardzo chciałem żeby ten dzień był dla nas wyjątkowy i żeby Ona czuła się wspaniale. Zabolało mnie to co Ona powiedziała:( Bardzo się starałem, ale nie dałem rady Przykro mi bardzo.. błagam napiszcie czy źle się zachowałem, czy Ona słusznie miała pretensje?

Gość daj spkoj
ta laska musi byc glupia skoro nie potrafi docenic takiego faceta jak ty. Powinna docenic to co dla niej zrobiles

Gość 18MaCiEk
Zadręczam się bo ona wspomniała o kolczykach, a ja to puściłem mimo uszu. Nie sądziłem że jej na tym zależy:( Chciałem przygotować na tą rocznicę coś specialnego, ale chyba mi się to nie udało - skoro ona nie zadowolona:(

ale ona jest z toba tylko dla kolczykow? kurde no rozumiem ze mogla miec takie zyczenie ale jesli ty to jakos inaczej zaplanowales i w ogole, to dlaczego mialaby siie obrazic albo byc zla? jakas dziwna ta twoja dziewczyna... chlopina sie stara a ta takie jazdy robi..

Gość jesli to nie prowokacja to po
wiem Ci, ze masz bardzo pustą dziewczyne. to powinna byc pierwsza i ostatnia rocznica:o taki fajkny chlopka i z taka... sie zadaje

Gość daj spkoj
Ja no twoim miejscu tez puscilabym to mimo uszu. i w ogole bym sie tym nie przejmowala. widocznie jej tak mocno nie zalezy skoro nie potrafi sie cieszyc z tego co dla niej przygotowales!

poza tym wlasnie gdybys zapomnial albo tylko powiedzial ze sie cieszysz ze rok juz jestescie czy cos takiego... to wtedy rozumiem ale przygotowales wszystko sam, zapewne planowales to kilka dni wczesniej a laska fochy strzela..

Gość 18MaCiEk
Kocham ją i chciałem żeby była szczęśliwa i żeby ten dzień był dla nas wyjątkowy. Starałem sie i smutno mi że tak zareagowała. Rozumiem ją trochę, spodziewała się kolczyków i ich nie dostała, mogłem jej kupić ale nie pomyślałem. Właściwie ona 3 dni temu sama powiedziała że na razie pieniędzy nie ma i na rocznice nic mi nie kupi oraz niczego nie oczekuje. Nie dostałem od niej nic, bo wiedziałem że pieniędzy nie ma. Ja jednak odkładałem już od jakiegoś czasu i chciałem jej zafundować miły i wyjątkowy dzień. Nie udało mi się to:(

Gość 18MaCiEk
Kocham ją i chciałem żeby była szczęśliwa i żeby ten dzień był dla nas wyjątkowy. Starałem sie i smutno mi że tak zareagowała. Rozumiem ją trochę, spodziewała się kolczyków i ich nie dostała, mogłem jej kupić ale nie pomyślałem. Właściwie ona 3 dni temu sama powiedziała że na razie pieniędzy nie ma i na rocznice nic mi nie kupi oraz niczego nie oczekuje. Nie dostałem od niej nic, bo wiedziałem że pieniędzy nie ma. Ja jednak odkładałem już od jakiegoś czasu i chciałem jej zafundować miły i wyjątkowy dzień. Nie udało mi się to:(

uwazam ze bezczelnie sie zachowala. a twoje niespodzianki byly bardzo dobre na rocznice. kolczyki bardziej pasuja na urodziny... mozesz jej wtedy kupic. chociaz nie wiem czy jest tego warta:(