Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pewny siebie

Żygam już tymi nieśmiałymi dziewczynami

Polecane posty

Gość pewny siebie

nie dość , że robisz pierwszy ( najtrudniejszy ) krok to jeszcze te nieśmiałe jakoś dziwnie się zachowują...jak wypłosze jakieś...co mnie obchodzi, że musi się otworzyć...gdyby to faceci mieli się tak "owierać" to by może 5 % par na świecie by było.... Nie pierdolić, że jesteście nieśmiałe tylko do jasnej trzasnej znormalnieć....teraz nie ma miejsca dla nieśmiałych...nie ta epoka

Gość gfder
wiekszosc niesmialych ma duze wymagania.

Gość jak zaczniesz
RZygac, to dopiero się zacznę tobą przejmowac. :P

Gość może udałbyś się
na stronę z Twymi torsjami :( moja wyobraźnia nie znosi takich obrazów.

Gość pewny siebie
nawet jak nie jestes pewny siebie to udawaj ze jestes...ludzie nie zobacza roznicy cytat z " Malego poradnika życia" wbij to sobie do glowy !

Gość vale tudo
tez takich unikam bo nad taka mozesz sie meczyc pol roku i bez sukcesu....pewne siebie nie owijaja w bawelne i odrazu wiesz na czym stoisz.....

pewny siebie ---> to dlaczego za takie się w ogóle bierzesz? tylko nie mów, że świat tylko takie nosi

Gość
poszukaj na trasie Kraków - Katowice :D

Gość pewny siebie
nie biore sie za takie tylko na takie trafiam... o tym ze jest niesmiala to juz po 15 minutach wiem ...i drazni mnie to bo czesto dziewczyny niczego sobie......Ojczym je bił w dziecinstwie czy co ?

Gość
a nieprawda, ja zawsze z powodzeniem gram pewną siebie osobę :) lata praktyki

Gość
Wiesz co? Zróbmy interes - podsyłaj mi te nieśmiałe, ja Ci zacznę śmiałe podsyłać... :o

Gość Ktośśśś
Hehe.:)

Faktycznie niesmiale osoby potrafia denerowac a niewspomne już o irytacji(przynajmniej w moim przypadku tak jest) Mam koleżankę która jest wybitnym przypadkiem zakompleksienia i bycia nieśmiałym,chyba przebija wszystkich ludzi na tym globie.Czasami doprowadza mnie do szalu,zachowuje się tak jakby pszepraszala za to ze zyje, ze się odezwala ,a jak kolega się do niej odezwie to posci buraka i niepewnie cos odburknie. Dziewczyna nigdy nie była na dyskotece czy nawet w barze na piwie ,po prostu się wstydzi. No ale na szczescie los postawil mnie na jej drodze i probuje ja wyciągać do ludzi żeby wogole nie zdziczala mi bo mimo iż wole osoby bardziej smiale ,komunikatywne to bardzo ja lubie i rozumiem ,ponieważ kiedys kiedy jeszcze żyly dinozaury ;) sama bylam niemalże chorobliwie niesmiala (na szczescie nikt już tego niepamiętna ) ale (DZIEKI CI BOZE- jeśli wogole istniejesz) odmienilo mi się i jestem teraz jaka jestem  Zreszta nie wiem o jaki rodzaj nieśmiałości Tobie chodzi,jakby nie było sa rozne” rodzaje” .Z tego co piszesz można wywioskowac ze o nieśmiałość w kontaktach z przeciwna płcią .Jak dla mnie nie przeszkadza ze chłopak jest nieśmiały to nawet lepiej ,przynajmniej nie rzuci się na mnie po 10 min znajomości ;). Nie bardzo rozumiem dlaczego odpuszczasz sobie dziewczyne która wydaje Ci się niesmiala ,no skoro piszesz ze Ci się podoba to w czym problem?Wydaje mi się ze to nie jest powod żeby od razu odtrącać kogos. Wiesz, nie mnie jest Ciebie oceniac bo po 1 nie znam Cie a po 2 nigdy nie oceniam ludzi ale na to wyglada ze dajesz siana dlatego ze … no nie wiem:po 20min nie daje się pocałować a jak nie daje buzi to i do łożka nie wskoczy tak szybko i chetnie.Zapewnie mogłam Cie urazic ale sorka tak to wyglada .Jesli twoim typem jest dziewczyna która daje się obmacywac po kilkuminutowej znajomości to jak ktos wyzej napisal poszukaj sobie takiej na trasach łączących duze miasta ,tam stoja Az nadto śmiale kobitki.Jesli jednak wolisz dzeiwczyny ze się tak wyraze:w pewnym stopiu ukrywające swoja śmiałość no i nie biorące za spotkania kase to wystarczy isc na dyskoteke,tam raczej nie brakuje pewnych siebie lasek . Dodam ze nie twierdze ze wszystkie dziewczyny które chodza na dyskoteki sa wyluzowane i wogole :spoko loko luz i spontan ale chyba przyznacie mi racje ze w większości to… nie będę się wulgarnie wyrażała bo mamusia skrzyczy ;) A tak na marginesie , nie pisz ze trzeba znormalnieć bo być może się myle ale wydaje mi się ze ludzie nieśmiali nie sa nienormalni tylko po prostu maja takie usposobienie i tyle. Zreszta nieśmiałość często wynika z poczucia niższości albo po prostu pod wpływem jakiegos przykrego wydarzenia człowiek zamyka się w sobie .Jesli ma się taka osobe w swoim otoczeniu no i przede wszystkim lubi się ją a tym bardziej jeżeli podoba Nam się to należy ja jakos dowartościować żeby była smielsza. Jeśli odrzucasz kogos tylko dlatego ze jest nieśmiały to chyba z Toba jest cos nie tak i jak wczesniej napisałam chodzi Ci tylko o jedno. Pozdrawiam P.S. po przeczytaniu swoich wypocin doszlam do wniosku ze pozjadałam wszystkie rozumy Walnęłam kazanie ale nie o to mi chodzilo i jeśli kogos uraziłam to I’m sorry