Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pooaoa

głupie pytania - chcę poważnych odpowiedzi

Polecane posty

Gość pooaoa

Mam kilka głupich pytań i wiem że byłoby łatwo udzielić głupich, śmiesznych odpowiedzi, ale proszę - odpowiedzcie mi na poważnie. Pytania nie są po to by kogoś obrażać, chcę dociec przyczyn. 1. Często słyszę, czytam, nawet tu - że ludzie JEDZĄ kozy z nosa. Miałam koleżankę która w dzieciństwie też tak robiła. Czy możecie mi wyjaśnić (szczególnie ci którzy to robią) - czemu? Są smaczne czy co? Ja np. obgryzam paznokcie, ale ich nie zjadam. Czemu zjadacie coś ze swojego ciała? 2. Czy zoofil jest w stanie odbyć normalny stosunek z człowiekiem? Czy uprawia seks ze zwierzakiem bo nie ma nic pod ręką, czy dlatego że tylko to go podnieca? Gdyby miał do wyboru kobietę albo konia - co by wybrał? 3. Dlaczego większość ludzi lubi horrory, przecież strach z założenia jest nieprzyjemny?

Gość eweli ewli
a mnie w ogole interesują dewiacje seksualne. każde swoje upodobanie jestem w stanie wyjaśnić (np. szerokie bary u faceta kojarzą mi się z siłą), a nie rozumiem deiwacji..... np. czemu fetyszyści stóp lubią stopy, potrafią to wytłumaczyć? czemu masochiści lubią ból, przecież jest nieprzyjemny? czemu nekrofil podnieca się zwłokami?

Gość hoo
ad 1. u dzieci to normalne że eksperymentują, poznają świat więc niektóre w taki sposób, potem powinno im przejść u dorosłych takie zachowanie może oznaczać nerwicę lub jakąś patologię psychiczną ad 2. nie mam pojęcia ad 3. podobno to pomaga ćwiczyć reakcje lękowe ale ja się nie znam - nie oglądam bo nie lubię

Gość eweli ewli
cytat z topiku "Do czego nigdy nikomu się nie przyznasz" "próbowałam scatu :( " czy ktoś mi to wytłumaczy? widzialam również filmiki w necie - ludzie pożerający kupę..... i ich to podnieca. Dlaczego? PRzecież to chyba ani smaczne ani pachnące. Cytat z: "macie jakiś sekret i odwagę by tu się przyznać? " "jem kozy z nosy gdy nikt nie widzi" (nie jest to chyba żart, bo też często o tym czytam)

Gość jedzaca gile
zjedzenie gili nie jest az tak straszne jakby sie komu mogło wydawc czasami sama je jem................gil czy koza jak wolicie to nic innego jak wydzielina błony sluzowej , tak jak slina, pot iinne wydzieliny tyle ze w nosie jeszcze zatrzymuja sie rozne zanieszczyszczenia i dlatego moze nie wygladaja one zbyt ładnie ale samakuja nijak..sa normalne:D:D:

Gość pooaoa
o, w koncu ok, nie pytałam o smak Ale proszę, powiedz mi - czemu to robisz?

Gość jedzaca gile
a nie wiem tak czasem dłubałam w nosie.a potem jakos spróbowałam..to naprawde nie jest złe w smaku.oczywiscie w zyciu bym nikomu o tym nie powiedziała, i wolałabym zeby nikt tego nie widziała.ale czasmi to jem naprawde jest to obrzydliwe ale smakuje normalnie

Gość jedzaca gile
chyba z nudów:D:D:D .spontanicznie wsadzam palec do nosa i wydłubuje gila ...nie wiem czemu:D

Gość pooaoa
że wydłubujesz - rozumiem każdy to robi ale czemu potem wsadzasz to do ust? Na serio nie rozumiem :) ja wycieram w coś palec, czemu ty zjadasz? nie mam zamiaru cię obrażać czy coś, pytam obiektywnie. Zjadasz coś jeszcze? Np. z ucha? Albo śpiochy z oczu?

Gość jedzaca gile
nie no spiochow ani wosku z uszu nie jem:O:D:D:D:D tylko gile naprawde nie wiem z ciekawosci chyba

Gość chyba z przyzwyczajenia...
tak mi sie wydaje, ze dla Ciebie to normalne i tyle.

Gość uuupuppupupu

Gość uuupuppupupu