Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

stresik-ona

jutra mam egzam na prawko!!

Polecane posty

ludzie wczoraj czytałam topiki i prawie wszysycy pooblewali za pierwszym razem;/ aż się boję...bo wiecie dziewczyna za kierwonicą, różnie ludzie na to patrzą, a w szczególności wredni egzaminatorzy... jakieś tajne sposoby może doradzicie co zrobić, aby stres nie wygrał;p

Gość stary pisior
Jak dobrze potrafisz jezdzic to zdasz a jak nie to pupa zbita:).

Gość wiii
Zacytuje Ci mojego instruktora "pierwszy raz to się idzie zobaczyć jak egzamin wygląda...." :p

hihihi, to mnie pocieszyliście na maxa;D w sumie to tragedii nie ma jak jeżdzę;p chyba;p a pewnie , że zobaczę jak to wygląda;p ale siara będzie jak obleje;p ale co tam obleje to jak mnie obleją % zawsze humorek poprawiają;D

Gość wiii
Żebyś wiedziala że jak się nie zda to się ma ochotę na duuuuużo %%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%% :p

coś czuję, że będzie popijawa;p jakoś wszytskich, których znam, teraz oblewają, z powodu ich oblania;p ahh bedzie się działo;p mam nadzieję, że nie uduszę egzaminatora jak mi da po hamulcach;p

Gość ijuz
powodzenia i uwazaj bo slizgo

ijuż , nie dzięki, zeby nie zapeszać;) nawet nie wiem jaką mam mieć pogodę;p jak deszcze to nawet dobrze, bo wolniutko wtedy będe jechała, o ile w ogole wyjadę z tego placu;p hihi;) wspierajcie telepatycznie:)

Gość sobota to
sobota to najlepszy chyba dzien na zdawanie egzaminu. ruch na ulicach jest mniejszy. tak m sie wydaje. ja zdawałam w sobote i zdałam za1 razem :)

ja zdałam za pierwszym razem ale najważniejsze jest nie zestreswać się za mocno