Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna od niego

dosmyslam sie ale chcialabym uslyszec wasze zdanie

Polecane posty

Gość taka jedna od niego

spotykalam sie z pewnym chlopakiem, bylo to niecaly miesc temu, hmmm i bylo calekim fajnie, musialam wyjechac na 2 tygodnie, przed wyjzadem jeszcze sie spotkalismy, on powiedzial ze jest mna zainteresowany i ze mu zalezy, po powrocie odezwalam sie do niego czy mozemy sie spotkac i przy okazji zaprosilam go na wesele a on? powiedzial mi ze nie ma czasu bo teraz duzo pracy a z weselem da mi jeszcze znac bo studiuje zaocznie... czy to znaczy ze sobie odpuscil i mam se dac spokoj czy moze jest inne rozw;>

Gość limpka
raczej odpuścił

Gość powiem jasno
jesli odmowil ci tylko raz to byc moze rzeczywiscie ma akurat jakis nawal w pracy. jesli ci zacznie odmawic tak pare razy z rzedu to znaczy ze miedzyczasie sie odkochal.

Gość taka jedna od niego
ehh, ale to mam go zas pytac, nie chce wyjsc na jakas desperetke, choc nie powiem zalezy mi ale nie do przesady;)

Gość taka jedna od niego
a tak przy okazji czemu odpuscil;>:P

Nie wiem jak daleko potoczyla sie wasza znajomosc przed twoim wyjazdem. To ze raz odmowil to rzeczywiscie o niczym nie swiadczy. Rzeczywiscie moze miec problemy w pracy. Jesli bedzie mu zalezec to prawdopodobnie sam sie odezwie. Ty na pewno nie stawiaj go pod sciana z pytaniami w stylu co do mnie czujesz bo wtedy na pewno ucieknie.

Gość taka jedna od niego
hmmm, jak daleko? wiwesz byly przytulanki, pocalunki no i to jego wyznanie..

Hmmm, teoretycznie to skoro ci powyznawal sympatire to powinien byc steskniony i chciec sie spotkac chociaz na chwile. No moze rzeczywiscie ma jakis nawal w pracy czy co. Jesli bedzie sie wymigiwal tak ktorys raz z kolei to radze sobie wtedy odpuscic. P.S jak poznalam mego meza to odmowil mi spotkania chyba z trzy razy bo musial jechac z bratem na mecz. Ale potem byly lawiny przeprosin

Gość onontoON
na razie uwierz w to co mowi, dla mnie to co napisalas jest wiarygodna odpowiedzia

Gość taka jedna od niego
no tak, ale to sadze ze on pozniej wyszedl z propozycja a ten moj narazie nic:P wiec poczekam;)

Gość taka jedna od niego
no i minal juz prawie tydzien wiec zobaczymy;)

No moj potem jak te pare razy nie mogl umowic sie ze ma to potem latal za mna i mnie przepraszal, poza tym zawsze widywalismy sie kolo pory obiadowej wiec czulam ze raczej te mecze z bratem to nie jest pretekst by mnie olac. W twoim wypadku...mussz poczekac na jego ruch.

Gość taka jedna od niego
wiem ze musze z tym ze jesli sie okaze ze mu przeszlo to jakos mi przykro bedzie ze mnie powaznie nie traktowal

Gość taka jedna od niego
masz racje tylko ja bardzo nie lubie takich sytuacji kiedy 2 os nie potrafi tego powiedziec otwarcie, tylko kreci i ciagle jednak przez to robi nadzieje..

Gość gość
HwgoU8w6eSDSbZsobR4kHjwM