Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość porzucona dziewczynyaaa

czy byli faceci musza byc takimi frajerami???

Polecane posty

widzialam go dzisiaj na miescie on mnie tez ani slowa nawet 'czesć" co za idiote zeby traktowac mnie jak obcą osobe :o

ale powinien chociaz zachowac minimum kultury i sie przywitac

Gość spierr
on powinien to miec dla swojej obecnej, a nie była sie marwtic. To obecnej winien czesc, prosze, przepraszam a ty sama wiec si e czepiasz. wypad:)

no niby powinnien, tego by wymagala kultura, ale co tam, przeciez to dupek, wiec czym sie tu przejmowac?

Gość oferma
Muszę powiedzieć że jesteście okropne. To jest twój były więc mówiąc o nim "dupek" czy "frajer" sama sobie wystawiasz świadectwo. W końcu jeszcze niedawno ten "frajer" był wszystkim czego chciałaś od życia.

oferma I co z tego że ktoś był dla mnie całym światem tzn że nie mógł okazać się dupkiem??? Tacy gnoje potrafią naprawdę pięknie kłamać i manipulować uczuciami!!! Powiesz naiwność może a ja myślę że prawda czasem potrafi nas bardzo zaskoczyć :(

Gość oferma
No sorry ale jeżeli uznajesz zwykłego chama i pustaka za wspaniałego, wartościowego itd tylko dlatego że powiedział ci parę miłych słówek to mimo że jestem na ogół delikatny, powiem ci wprost, że głupia jesteś. Słowem sama sobie wydajesz świadectwo.

Gość jaaaaasaaa
a moj byly dalej do mnie pisze i chce do mnie przyjechac... nie wiem co lepsze...co mniej boli.............

Gość dżizas
a ty mu powiedzialas czesc? poza tym znamy tylko twoja wersje. on pewnie opowiada kolegom ze to ty jestes walnieta

Gość a ja nie uważam...
że mój eks jest dupkiem, był swietnym gościem. Tylko miał też wady, z którymi ja nie umiałam sobie dać rady. Nikt nie jest idealny... A, ze był kiedyś szacunek mu sie należy

Powiedziałam bym raczej ślepa ;) Dlaczego myślisz że jak był ze mną zachowywał się jak cham?? wtedy był cacy potem dopiero wyszło :O Wszyscy jesteście delikatni i mili jak czegoś chcecie a potem to już różnie bywa ;) Pozdrawiam ;)

Gość oferma
że mój eks jest dupkiem, był swietnym gościem. Tylko miał też wady, z którymi ja nie umiałam sobie dać rady. Nikt nie jest idealny... A, ze był kiedyś szacunek mu sie należy No i to to ja rozumiem, takie stawianie sprawy. Wiadomo że każdy ma "zady i walety" i czasami z tymi wadami nie można sobie poradzić. Dlatego staje się ex. Jednak wciąż pozostają jego zalety i wspólne chwile za które należy mu się jakaś ciepła myśl przynajmniej. Ale jeżeli ktoś mówi o swoim byłym same najgorsze rzeczy to znaczy że sam jest skończonym debilem że z kimś takim był. Obojętne czy mówimy o mężczyźnie czy kobiecie.

Gość spierr
potem jets tak, ze facet jets tak zejty ex, mowieniem czesc sluchaniem co jej w tyłku strzyka, ze nie dba i jest chamem do swojej obecnej! a to cos nie tak! nie uwazacie?:)

Gość a ja nie uważam...
ty spierrr, a nie umiesz nie być chamem???

Gość oferma
nienada Ja już powiedziałem jakie jest moje zdanie. Jeżeli ktoś był z chamem i debilem i tego nie widział to znaczy że sam jest nie lepszy. Widocznie to chamstwo i debilizm mu imponuje. Oczywiście tylko kiedy jest kierowane przeciwko innym. Ja to widzę tak, że dziewczynie podoba się jak facet zwraca się do innych w prostacki sposób i uznaje to za objaw jego "męskości" ale gdy w ten sam sposób zacznie się zwracać do niej (na pewnym etapie związku przestanie się hamować) to już jej się nie podoba. Wtedy nie znajduje dla niego słów oburzenia i uznaje go za dupka. Ja twierdzę że jest tak samo durna i prymitywna jak i on.

Gość pier
odzywac do bylej, zdradliwej wyrafinowanej dziwki ???? :O jeszcze czego :O

Gość no ja was prosze
hahaha moj za to mimo ze oficjanie nie bylismy razem, ale cos tam miedzy nami bylo, jak mnie spotkal w to patrzyl przed siebie i udawal ze mnie nie widzi i tez nie powiedzial czesc, po czym wieczorem odezwal sie na gg zeby spytac jak randka bo mnie widzial z takim jednym kolesiem i co wy na to? nie czaje pacana:P

oferma A ja nie będę Cię obrażać ;) Może jestem głupia bo zaufałam człowiekowi :O Jak byliśmy razem to mówił Jesteś Całym moim życiem i takie tam inne kłamstwa. Z moim pierwszym mężem(10 lat po rozwodzie) mam bardzo dobry kontakt a z ex 2gim(2 miesiące po rozstaniu) nie choć też liczyłam na normalne układy ale widać nie z każdym można :O Sorki ale ja odpowiadam tylko za siebie i nie biorę odpowiedzialności za czyjeś zachowanie szczególnie gdy jest kretyńskie. Nie pojmuję jak można komuś przykleić etykietkę na podstawie jednej krótkiej wypowiedzi??

Gość oferma
No właśnie ja nie chciałem żebyś to wzięła do siebie bo to nie było o tobie. To tylko takie moje ogólne przemyślenia na podstawie obserwacji życia. Nie koniecznie prawdziwe zawsze. Musze spadać potem coś napisze.

Gość zaborcaaa
Widzę u Polek brak podstawowych norm dobrego wychowania....KOBIETA ZAWSZE PIERWSZA SIĘ WITA Z MĘŻCZYZNĄ !!! kiedy to do was dotrze ?

Gość no ja was prosze
ze co? ja to pierwszy raz slysze

Gość zaborcaaa
bo typowa Polka jak słyszy słowo "savoir vivre" to myśli , że to firma kosmetyczna...zasady dobrego wychowania mówią Najpierw wita się - przełożony z podwładnym , starszy z młodszym, kobieta z mężczyzną........ Wiec sorry dziewczyno ale to ty wyszłaś na prostaczkę ......

Gość vale tuudo
oczywiście, że kobieta pierwsza się wita.....ale polskie kobiety w większości o tym nie wiedzą , i robią wielkie oczy jak facet im ręki nie poda czy nie odezwie się pierwszy....

Gość Łapiducha
nie wszyscy:P Chociaż mój były- totalny frajer i kretyn jakich mało... Aż głupio mi , że z takim kimś byłam... :/

Gość ooIga
kobieta pierwsza PODAJE RĘKĘ, a nie wita się... chyba masz ten podręcznik "savoir vivre" nieco zdekompletowany :P

Gość no ja was prosze
no wlasnie tez mi cos tu nie pasuje:P

Gość ooIga
to samo tyczy się przełożonego, starszego itd... to oni pierwsi PODAJĄ DŁOŃ ( do nich nalezy decyzja) a nie witają się... Gdybyś nawet nie czytal/a swojego podręcznika tak wyrywkowo t"savoir vivre" tak wyrywkowo to wystarczy poobserwować... Twoim zdaniem dyrektor wszedłszy do szkoły PIERWSZY powinien przywitać się z woźną, uczniami itd których spotka na swojej drodze? :D

Gość Łapiducha
I tak wiem... kiedyś był całym światem stawałam za nim murem jak moji znajomi mieli go dosyć i każdy dziwił się dlaczego ja z nim jesetem... i w końcu wyszło szydło z worka i moje zaślepienie również... i to nie wynika z tego, ze nie powiedział mi cześć na ulicy:/ Jakby tylko tyle... a tu o wiele poważniejsza sprawa...