Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mariusz z opola

Facet dał mi propozycję a ja wręcz zaniemówiłem

Polecane posty

Gość mariusz z opola

Po pierwsze gość to znajomy sąsiadki i była mała zabawa w domu :) Koleś wypił sporo i podszedł do mnie i zapytał " słuchaj dostaniesz 1000zł ale upijemy bardziej twoja mamę i będę mógł się z nią raz przespać oczywiście powiedziałem nie !! to co mnie zaskoczyło na drugi dzień to to że proponował mi to znowu na trzezwo :o sąsiadka niby też miała by wiedziec i nikomu nie powiedzieć.On tłumaczy się tym że nie miał kobiety od 10 lat (ma 52 lata).moja mama mieszka bez ojca i ma (41 lat)ja mam(20) nie wiem już sam bo chciałbym żeby kogoś poznała bo ja za rok jadę do Czech do ojca i nie chcę jej zostawiać.ten facet to chyba zbok a takiego to raczej nie powinienem wpuszczać do domu.

Gość mariusz z opola
to mało powiedziane ! on nadal chce i dlatego piszę o tym na tym forum jak myślicie jeżeli pijana mama nie będzie miała nic przeciwko mogę na to pozwolić.jeszcze nie pracuję a 1000 zł przydało by się :) boję sie tylko czy w tym wieku to bezpieczne i czy ten facet będzie dla niej miły :( wiem może za bardzo się przejmuję ale to w końcu matka... ;)

Gość super zostaiesz stręczycielem
mamusi czy to aby nie podpada pod §

zapytaj mamy najpierw - i razem zarobicie (moze) :D a w ogole to sprawdz czy facet jest wyplacalny - najpierw kasa - potem akcja :D jak biznes to biznes

Gość Milena 900
moja jest dla mnie bezcenna :) :classic_cool: pomyśl ja by ten pijak zrobił jej dziecko...co byś wtedy zrobił ? ;) zresztą róbta co chceta ale pamiętaj że ona jest tylko jedna ;)

Gość Beznadziejny Kierowca Damski
czys ty facet oszalal? a gdzie respekt dla matki??? powiedz jej o wszystkim i tyle. powinna to wiedziec, zanim facet uknuje jakas intryge jak ciebie nie bedzie w kraju i twojej matce cos sie stanie, bo nie bedzie niczego swiadoma!

Gość aguuuuuuuchaaaa
czy wy naprawdę jesteście takie głupie i się nabieracie na każdą prowokację?

Gość mariusz z opola
to nie jest prowokacja tylko słowa ego faceta ;) nie chcę wymuszać na mamie tego. ale sąsiadka powiedziała ze zwykły stosunek potrzebny jest raz na jakiś czas i nie powiecie że nie, bo tak problem w tym że jeszcze nie rozmawiałem o tym z mamą, co na pewno zrobią ale się wacham jak na to zareaguje :o chyba z tego zrezygnuję w sumie też prawda że to niebezpieczne a facet dosyć dziwny (spocony)

Gość mariusz z opola
wiecie co ? przemyślałem to i jednak tak zrobię :) niech ona ma cos od życia ;) była tyle czasu sama :( niech ma faceta bądz co bądz trochą zaniedbanego ale lepszy taki niż żaden.zaproszę go i po prostu będą się poznawać po woli ... :) jakiegoś dnia popija i sami zrobią co trzeba :) musi być ktoś kto zadba o cały dom ! nie zamierzam się martwić o mamę bo to nie dziecko i da sobie radę :) nie chcę jej krzywdy ale ostatnio była wredna to może jak się 😍pokocha😍 z kimś o jej przejdzie :) dobranoc :)

Gość wiesz co ty zrobisz mariusz
zniszczysz własna matkę. :[

Gość ale psychoza paranoidalna
ciekawe co ten typ będzie robił z jego matką jak autor wyjedzie :D

Gość Gieniu lubujący winko i seks
Dobrze tak tej twojej matce :D przynajmniej facet sie wyżyje na kimś a ta twoja mamuśka to powinna być wdzięczna że dostanie laskę do buzi................................smarkaczu :)

Gość mariusz z opola
wezcie sie odczepcie :( to moja mama a pieniądze są mi potrzebne ;) widać nikt mnie nie rozumie :( spodziewałem sie miłych odpowiedzi :(

Gość masz zryty beret chłopcze
:(