Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość orsalinka

jaki mam TYP urody? kto sie zna na analizie kolorystycznej neich mi pomoze.

Polecane posty

Gość orsalinka

nie potrafie u siebie okreslic jaki typ urody prezentuje a chciałam zastosowac sie do zalecen analizy kolorystycznej wiec wam podam jak wygladam oczy brazowe brwi ciemne, nie brazowe, włoski sa czarne ale nei kruczoczarne usta mam blade cere blada ale lepiejw ygladam jak sie troche opale włosy brazowe ale lepiej mi jak zafarbuje na ciemno brazowy szybko sie opalam i to na mocny kolor raczej mi dobrze w intensywnych kolorach a nie w pastelach ale to mowie raczeh bo nie umie okrwslic pomozecie mi? jakim jestem typem?

Gość jesteś typem gruszki

Gość Jesteś Zimą
Tylko po co pytasz skoro już wiesz w czym ci najlepiej?

Gość orsalinka
na pewno jestem zima? zima ma włosy naturalne bardzo ciemne a ja swoje mam srednio brazowe dopiero jak przyciemnie to mi lepiej, ak samo usta mam strasznie blade a zima ma podobno wyrazny kolor dlatego nie wiem i pytam

Gość orsalinka
moze to głupie ale nie potrafie zrobic tego testu, nie potrafie okreslic koloru mojej cery jestem blada ale jaki to odcien to nie mam pojecia

Gość Jesteś Zimą
Czytałam, że odcień cery najlepiej określić patrząc na dłonie. Zobacz, czy masz odcień raczej zółtawy, różowy czy może mlecznobiały? To musi być widać :)

Gość orsalinka
dłonie chyba mam rozowawe

Gość orsalinka
ale twarzy rozowej nie mam, kurde nie wiem jak to okreslic, nos mam czesto czerwony w zimie ale to chyba nic do rzeczy nie ma?

Gość jestem ZIMĄ
??????? oczy bardzo ciemny brąz brwi bardzo ciemne, czrne, ale nie kruczo-czarne, to samo rzęsy cera - ciemniejsza niż przeciętna, opalam się bardzo szybko, bo już po jednym dniu na słońcu jestem bardzo mocno opalona) włosy w kolorze złoty blond albo bardzo jasny brąz (urodziłam się z czarnymi włosami, ale bardzo szybko mi zjaśniały) to jest typ ZIMA????

Gość
ten test jest taki sobie.... ja zupełnie nie umiem określić swojego typu, bo jeśli z pewnych cech wychodzi mi zima, to włosy do tego kompletnie nie pasują. na pewno nie jestem jesienią, wiosną też nie. być może typ mieszany lato-zima. a maluję się zarówno w odcieniach ciepłych i zimnych, tak samo ubieram różne kolory (ale prawie w ogóle pomarańcz czy żółty).

Gość
jakieś dwa dni temu przekopywałam wytyczne na temat typów urody i za nic nie mogłam określić typu swojego i przyjaciółki :/ tylko co do jednej przyjaciółki z pewnością dało się ustalić że jest Wiosną