Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wesolego alleluja

co mowicie do siebie podczas sexu?

Polecane posty

Gość ale mnie podniecasz
zaraz sie spuszcze "slowa mojego meza i dokladnie robi to co mowi albo "fajna masz dupe"

A MY ROZMAWIAMY JAK bam minął dzien, ;) ja mysle co by tu jutro upierdolic na obiad :D czy pranie musze zrobic ,

kiedyś z powodu remontu zagnieżdzili się u nas teściowie, upał był kosmiczny(rok temu) i nie dało się drzwi do pokoju zamknąć, żeby przewiew był, więc się kochaliśmy cichutko jak myszki;) fajna jazda jako odmiana, zawsze to bylo coś innego.

Gość a ja jestem żonaty
i mówimy bardzo wulgarne słowa! To nas jeszcze bardziej nakręca.....

hmmm, czyli ci ktorzy nieco glupkowato odpowiadaja o tym, jak minal dzien czy co upierdolic na obiad, chyba zawsze maja tesciow za sciana albo niedomykaja im sie wlasnie drzwi;)

Gość zupak+
żona mnie prosi abym "puścił bąka"

Gość Podniecona jestem
💤 Nudzi mi się...i wtedy jest jazda...przyspiesza To zawsze działa

a zwykle mówię że jest wspaniała, piękna, cudowna, że ją kocham, że podnieca mnie to co robi, albo to co mnie podnieca w danej chwili, ta albo owa część ciała, że czuję to i owo etc taka tam relacja z wydarzeń na bieżąco;)

my np ostatnio zaostrzylismy jezyk lozkowy, jakos tak przypadkiem to wyszlo ale chyba zadne z nas nie czulo sie skrepowane ani zawstydzone, a naprawde to bylo cos kompletnie innego od tego, co do tej pory bylo na codzien;) \'relacja z wydarzen na biezaco' :D

Gość Ach tak
Czyli ciekawski same kłamstwa mówisz :D

Ja mówię różne rzeczy ale chcę podkreślić, że zawsze chętnie z zona rozmawiam podzas sexu. Oczywiście o ile właśnie wtedy zatelefonuje :D

Gość Ach tak
Czyli ciekawski same kłamstwa mówisz :D

my np ostatnio zaostrzylismy jezyk lozkowy, jakos tak przypadkiem to wyszlo ale chyba zadne z nas nie czulo sie skrepowane ani zawstydzone, a naprawde to bylo cos kompletnie innego od tego, co do tej pory bylo na codzien;) \'relacja z wydarzen na biezaco' :D

znam bo dodalam usmiech ale jest wielku takich, ktorzy w taki sposob nie zartuja,. a cisze podczas sexu uznaja za swietosc a wszelka 'ponad norme' za obraze majestatu;)

Gość refreshhhhh