Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takPYTAM

21letnia mama

Polecane posty

Gość takPYTAM

czy 21 letnia mama to jakis nienormalny widok????? w niektorych szpitalach mozna uslyszec komentarze ze w wieku 20 lat sie seksu zachcialo i teraz takie mlode dzieci rodza (to ciekawe co mowia o 17-18 letnich)

najlepiej jakby każdy zajął się swoją dupą i nie obgadywal innych :O nie przejmuj się, jesli problem dotyczy bezpośrednio ciebie

moja znajoma to urodziła swoje pierwsze dziecko w wieku.....16 lat teraz ma już trójkę!

Gość takPYTAM
robie test bo mam obawy i dlatego pytam i mam 21lat

Gość Magras
JA BYM SIE ZASZTYLETOWALA,OZNACZALOBY TO MOJA PORAZKE ZYCIOWA ,ALE TO JEST INDYWIDUALNA SPRAWA ,A JAK PATRZA? SADZE ZE NIE JEST TO NIC TAKIEGO ,KATASTROFA BYLABY CIAZA W WIEKU 17 LAT ,SPOKO

co za głupota! w tym wieku niektore wychodzą za mąż i chca dzieci... a te komentarze to chyba jakis mocherów za dyche ....

Moja ciotka urodziła jak miała 16 lat i żadnej katastrofy nie było. Ma kilka mieszkań, kase i żyje całkiem nieźle. Dziecko nic jej nie zepsuło a wręcz zmotywowało do pracy i myślenia.

Gość Magras
moniulkaaa - WYBACZ KAZDY MOZE MIEC SWOJE ZDANIE

Gość takPYTAM
taka nasza polska sluzba zdrowia... a ztakimi komentarzami spotkala sie moja znajoma wlasnie w wieku 21lat

Gość Magras
takPYTAM ,MOZE TWOJA ZNAJOMA WYGLA WLASNIE NA 16 HEHE ,A PIELEGNIARKI NIE GRZESZA ROZUMEM ,WIEM Z DOSWIADCZENIA

To całkiem normalny widok. Poprostu ludzie przyzwyczaili się już do tego, ze w fzisiejszych czasach kobiety rodzą dzieci dopiero po trzydziestce. A co dziewnego ze ktoś w wieku 20 lat uprawia sex?? Rozumiem 16 czy 17, bo to jeszcze dzieciaki. Moja mam urodziła mnie w wieku 21 lat i kiedyś nikt się temu absolutnie nie dziwił. Naturalna sprawa. Teraz coś się ludziom w głowach poprzewracało. I pózniej taka 50 letnia kobieta ma chodzić np na wywiadówki do 17-letniego dziecka? Ja tam bym chciała kiedyś z moją córką jeszcze na dyskotekę pójść :P Więc chyba się trzeba spieszyć bo czas ucieka :)

Gość ja mam 22 i chciałabym już
"bejbi" :D cholerka narazie nie mogę:/

Gość takPYTAM
tez bym chciala z corka isc na dyskoteke i uslyszec ze jestem jej siostra :) i napewnoo nie chcialabym pierwszego dziecka urodzic w wieku 30lat... ani nawet 25ciu lat

ja urodziłam w wieku 19 lat i nikt mi (przynajmniej na porodówce) złego słowa nie powiedział ale miałam np. takich sąsiadów, gorliwych katolików rzecz jasna, którzy panne z dzieckiem mieli w tak głębokiej pogardzie, ze przestali odpowiadac na \"dzień dobry\" pewnie bóg im tak kazał :p

muszę jeszcze mojego "chłopa" przekonać bo on ma 21 i twierdzi ze narazie nie chce. ale jak tylko się mój Mężus zdecyduje to zaraz będziemy kombinować dzidzię:) oby jak najszybciej bo nie mogę sie doczekać tego uczucia kiedy nowe życie się będzie we mnie rozwijało...:D :*

Gość takPYTAM
chociaz ja najpierw wolalabym wziac slub i miec mieszkanie wlasne... :(

Gość Magras
NIE MA CO MIESZKANIE TO PODSTAWA

Gość takPYTAM
Haris Pilton------>>>>>>>>>>>>> sąsiedzi to zawsze sie czepiaja wiec juz na ich komentarze nie zwracalabym uwagi, dobrze trafilas ze na porodowce nikt nie komentowal... w "moim szpitalu" niestety jest zacofanie i wogole

niekoniecznie skoro rodzice mają duży dom i chętnie pomogą przy wnuku:) ja na pocątku będę prawdopodobnie siediała im na głowie, aczkolwiek nie chcę zbyt długo bo marzy mi się własne gniazdko:) jak każdemu pewnie:)

ja urodzilam w 19 i sie bardzo ciesze... teraz mam juz 2 i koniec jeste mloda mamusia i teraz zajme sie kariera hahaha... gdybym doszla do 30 to bym juz nie rodzila bo penwie samolubstwo y mnie opentalo hihi..

tak naprawdę spędzasz w szpitlau ok 3 dni, jesli jest ok, wiec nie ma sensu przejmować się osobami, których więcej pewnie w zyciu na oczy nie zobaczysz a żeby czuć sie pewniej podczas porodu warto miec przy sobie jakąś bliską osobę, która zadba o Ciebie jak będziesz w bolach i niemocy lezec

Gość przeciez 21 lat to duzo
przeciez 21 lat to juz bardzo duzo!!w tym wieku wiekszosc dziewczyn juz ma dzieci albo sie o nie stara....chyba nikt nie chce miec 50 na karku i jeszcze dziecko na wychowaniu!!moja mama miala 20 jak mnie urodzila i teraz ma 39 i niczym sie juz nie musi martwic bo ja juz mam wlasne zycie!! i kazdej kobiecie zycze takiej drugiej mlodosci:D