Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość megahicior28

stosunek-grzybica-płód, czy on mógl mnie zarazic?

Polecane posty

Gość megahicior28

Dziewczyny, tydzien temu kochalam sie z chlopakiem pierwszy raz bez zabezpieczenia (zawsze byla prezerwatywa) i teraz od soboty mecze sie z grzybica?? czy myslicie ze on mogl mnie tym swinstwem zarazic, bo skoro wczesniej takich objawow nie mialam...dodatkowo boje sie teraz moge byc w ciazy....bylam juz u lekarza, dal mi masc,tabletki i dla niego tez....i powiedzial ze to po 3 dniach zniknie....ale tyle sie tu naczytalam ze to nie znika ze to sie leczy dlugo ze juz sama nie wiem, normalnie jestem zalamana....

niestety... mógl Cie zarazic.. wystarczylo isc np na basen by zlapac jakiegos grzybka... potem stosunek... i infekcja gotowa...a dodam jeszcze ze grzybica ma idealne warunki jesli jest sie w ciazy...

Gość helenka123
lepiej sie wylecz bo jesli jestes w ciazy to nie wiem czy to nie ma jakiegos czasem wplywu, ale moja kolezanka miala gdzybice jak juz byla w zaawansowanej ciazy i powiedzieli jej ze przy porodzie moze to miec niekorzystny wplyw na dziecko

Mógł, ale nie musiał. Często grzybica jest efektem np. terapii antybiotykami (przy baraku odpowiedniej osłony). Cięzko się jej pozbyć to fakt, ale nie jest groźna dla maleństwa, chyba , że to jakieś zabójcze grzyby (muchomory? ;) ). Pozdrawiam. p.s. I nie myśl, że on zapewne te grzybki zwinął od kogoś innego 0 niekoniecznie - jest multum innych sposobów na \"przejęcie\" grzybka