Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiedy to sie wreszcie skonczy

PECHOWY MIESIAC LUB DLUZSZY OKRES W ZYCIU kto ze mna ?

Polecane posty

Listopad to chyba najgorszy miesiac dla mnie i mojej rodziny , jak myslicie jak dlugo moze trwac taka zla passa ? Jak bylo w waszym przypadku ? Mi sie swiat sypie na glowe w tym miesiacu , jak to mowia - wszystko sie pierdoli ...juz zaczyna brakowac nadzieji na poprawe i na to ze zly los sie ode mnie odwroci ..

jak zorganizaowac swieta przy chudziutkim budzecie ? Jak znal;ezc nadzieje ze bedzie lepiej ? Nawet jesli w grudniu sie pprawi to jestesmy zrujnowani finansowo na nastpne pol roku a w lutym ma sie nam urodzic dziecko 😭

Gość a mnie właśnie
dziś wymówili pracę...

jezu czemu zycie jest niesprawiedliwe ? Nie wiem jak pocieszyc poprzedniczke , bo samej ciezko patrzec na swiat i widziec go w jasnych kolorach :( My niby mamy prace obydwoje ale kasy nie mamy , oplacamy rachunki i kupujemy jedzenie i nie zostaje prawie nic , a wiadomoz e dla dziecka juz trzeba kupowac pomalu wyprawke , auto nam sie posypalo calkowicie , naprawa wyniesie wiecej niz jego wartosc ale nie stac nas na nowe ani na ubezpieczenie i reszte oplat z tym zwiazanych .

moze jeszcze jakos przed swietami zaczne sprzatac u ludzi ? nie zarobie wiele ale w domu tej kasy nie wysiedze .Dobrze sie czuje w ciazy tylko bol plecow mi daje w kosc ale dam rade cos dorobic , moze to pomoze :( Ile w wawie placa za sprzatanie mieszkania przed swietami ?orientuje sie ktos ?