Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IZABELLAAA

JESSICA ALBA JEST ŁADNA ALE MA PASKUDNE NOGI I PUPE..ZOBACZCIE

Polecane posty

Gość IZABELLAAA

http://www.egotastic.com/image?path=0705/jessica-alba-bikini-gq-10.jpg&info=Jessica%20Alba%20Bikini%20Pictures%20from%20GQ%20Magazine http://www.egotastic.com/image?path=0705/jessica-alba-bikini-02.jpg&info=Jessica%20Alba%20ass%20and%20bikini%20pictures http://www.egotastic.com/image?path=0705/jessica-alba-bikini-01.jpg&info=Jessica%20Alba%20ass%20and%20bikini%20pictures przynajmniej zdjecia nie fotoszopowane bo z planu filmu te dwa ostatnie.. tylek obwisły i masywne uda

Gość no mój ideał ale ...
faktycznie ciało nie zbyt:( zawiodłam sie bo w gazetach wyglada szczuplej jesli chodzi o nogi.

Gość przeciez ona ma super ciało
:O

Gość DZIEK IZA TE FOTKII
MATKO ALE MA PASKUDNY TYŁEK OBWISŁY:( MAŁE PIERSI ZERO TALII:( JEJKU JUZ JA JAKA JESTEM PASKUDNA NATWARZY ALE PUPE MAM JEDRNĄ I PODNIESIONĄ ..ALE SIE POCIESZYŁAM !

Gość do Izabelli
no pewnie, taka paskuda :o ciekawe jak ty wyglądasz, "ślicznoto"?? ja tam nie widzę tego o czym piszesz, za to dużo jadu w każdej twojej wypowiedzi dziewczyna jest bardzo ładna, na pewno ma wiele więcej walorów niż ty sama, dlatego wtyle w tobie zazdrości :p

Gość co ty pleciesz
bardzo ładna laskeczka!!!!!!!!! gdzie ten tyłek obwisły? żartujesz?? jakie masywne uda?? ślepa jesteś czy masz kompleksy jakieś???

Gość ekff
a ja widze ze ma masywne uda i naprawde nie ma fajnego tyłka:(a widze ze tu same jej fanki sie zebraly niech ktos oceni obiektywnie

Gość ekff
PIERWSZE ZDJECIE JEST ROBIONE FOTOSZOPEM BO TO Z SESJI BYLO W JAKIEJS GAZECIE A DWA OSTATNIE SA Z ZYCIA WZIETE I PASKUDNE. SLICZNE NOGI TO MA KURKOVA KAROLINA ANIE TEN KURDUPEL

Gość jak to są masywne uda
to jakie nie są? 30 cm? :P

Gość sweetnesssss
nie no uda ma troche masywne,ale to pewnie dlatego,ze duzo cwiczy

Gość HEHEHHEHEHEHHHE
SUPER FIGURCIA JESSIKI!!!!!

Gdzie Ty widzisz te masywne uda? Masywne uda to coś takiego: http://www.egotastic.com/image?path=0711/beyonce-ass-01.jpg&info=Beyonce%20Ass%20Pictures http://www.egotastic.com/image?path=0706/beyonce-bikini-yellow-08.jpg&info=Beyonce%20Knowles%20Bikini%20Pictures Alba ma normalne, szczupłe i zgrabne uda. Tyłek ma jędrny. Albo ja jestem ślepa, albo Ty złośliwa.

Gość tak szczerze
potwierdzam wypowiedy Katis...dziewczyna jest bardzo zgrabna...nie wiem o co wam chodzi...ale sie teraz ludziom w dupach poprzewracalo....przeciez to tez jest tylko czlowiek i nie zawsze musi wyjsc super...przejrzyj swoj album rodzinny..ciekawe czy wszystkie zdjecia sa jak z zurnali

Gość zawiścią mi tu śmierdzi
na kilometr. Gnojary mają jakieś kompleksy. Niewykluczona że to jakaś sfrustrowana siksa pisze pod różnymi nickami. Żal mi ciebie dziewczynko. Musisz mieć straszne kompleksy. Rozumiem że to super dziewczyna. Nigdy nie będziesz tak wyglądać jak ona. Mogłaś wyszukać zdjęcie naprawde brzydkiej dzieczyny i tragizować nad jej wyglądem, ale nie. Ty wyszukałaś taką zajebiście ładną i wyszukujesz na siłe wady. To ewidentnie świadczy o tym że zazdrościsz. Możesz szukać dziury w całym, zakładać żalosne topiki ale to w niczym ci nie pomoże. Wyglądasz pewnie jak wyglądasz. Zapodaj swoje zdjęcie. Najlepiej twarzy! Pewnie same pasztety siedzą na necie, wpieprzają żarcie i krytykują. Myślą że są ważne, a w realu to pewnie żalość bierze na sam ich widok.

Gość nogi ma tragiczne
jak dwa słupy:O są totalnie bezkształtne:O łydka jakby równa z kolanem:O bardo mi się to nei podoba natomiast tyłek ma świetny i nikt mi nie wmówi, że jest inaczej - malutki i odstający, super!

Gość w góre
bardzo ładne nogi ,cała jest zgrabniutka

Gość dsafsdf
Moim zdaniem jest ładnie i proporcjonalnie zbudowana.

Gość Do ekff
"a ja widze ze ma masywne uda i naprawde nie ma fajnego tyłka a widze ze tu same jej fanki sie zebraly niech ktos oceni obiektywnie" Postaram się napisać obiektywnie co myślę o tym wszystkim. Ona jest bardzo ładna i ma całkiem niezłą figure, ale to nie znaczy że jest ideałem, bo zapominasz chyba że nikt nim nie jest. A nawet gdyby ona miała idealną wg Ciebie figurę to dla kogo innego taka figura nie byłaby idealna bo inni mogą mieć inne gusta i inne kanony piekna BO JESZCZE SIĘ TAKI NIE NARODZIŁ CO BY WSZYSTKIM DOGODZIŁ!!! Czy dla Ciebie ktoś musi wyglądać jak skończone bóstwo żebyś się nie czepiała ? Jeśli ktoś chce uderzyć to kij się zawsze znajdzie i nawet gdyby miała idealną figure to zapewniam wyszukałabyś co innego! Takich ludzi jak ty nie można usatysfakcjonować. Poprzeczka postawiona tak wysoko że żadna ludzka istota tej poprzeczki nie przeskoczy. To nie jest tak że ja nie widzę jej wad. Po prostu skupiam się na jej zaletach, bo lubię dostrzegać w wyglądzie głównie zalety (i to się nie tyczy tylko jej ale większości kobiet) tym bardziej że w jej przypadku zalety obiektywnie rzecz biorąc stanowią jakieś 80% wyglądu co już wystarczy żeby większość facetów się w niej kochało. Ciężko jest mieć taki sposób patrzenia jak Ty. Bo ty zdajesz się zalet w ogóle nie dostrzegać, a one nie wątpliwię są. I to duże! Jednak Ty całkowicie je pomijasz. Wyszukujesz i wyolbrzymiasz wady jakby one były najważniejsze. TO NIE JEST NORMALNE!! Widzisz tylko pustą połowe szklanki. Mało tego. Nawet jakby ta szklanka była prawie pełna to ty byś się uczepiła tej pustej cząstki i zrobiła z niej tragedię!! Jestem ciekawa czy dla siebie i swojego życia jesteś równie krytyczna. Chyba nie bo gdyby tak było to pewnie popełniłabyś samobójstwo. Więc postaraj się być równie dobra w ocenie innych jak jesteś dobra dla siebie. Zastanów się nad sobą. Nie lubię takich czepialskich ludzi jak Ty. Na dłuższą mete idzie zwariować. I wcale nie jestem fanką Alby!

Gość popadłam w kompleksy
Jeżeli tak wyglądają masywne uda: http://www.egotastic.com/image?path=0701/jessica-alba-bikini-ass-01.jpg&info=Jessica%20Alba%20Bikini%20Ass%20Pics To już tylko anorektyczka może mieć szczuplejsze.:( A tak na serio to Alba jest wyjątkowo piękna: http://www.egotastic.com/image?path=0704/jessica-alba-panties-13.jpg&info=Jessica%20Alba%20ass%20in%20panties%20pictures Drugiej tak pięknej kobiety nie ma.

Gość ADORATORKI ALBYY
JA BYM CI POKAZALA JAK WYGLADAJA SLICZNE I SZCZUPLE DŁUUGIE NOGI TE SĄ KRÓTKAWE I MASYWNE I NIE MAJA KSZTALTU JEST TYLE SLICZNYCH KOBIET I WYSOKLICH ORAZ SMUKLYCH A WY TYLK OALBE WIDZICIE\ POGÓDZCIE SIE Z TYM ZE NAPRAWDE JEST WIELE PIEKNIEJSZYCH OD NIEJ I O ŁADNIEJSDZYM CIELE I NOGACH

Gość oczywiscie ze jest wiele
ładniejszych z ładniejszymi nogami, ale nie można mówić, że ta Alba jest brzydka, bo nie jest nogi ma moim zdaniem beznadziejne, tyłek bardzo fajny, a z buzi jak normalna, mnie jakoś jej uroda nei porywa ani nie zachwyca natomiast na pewno nie jest dziewczyną brzydką czy przeciętna jEST ŁADNA, ale nie w moim typie

Gość ALba absolutnie nie maładnych
http://www.egotastic.com/image?path=0608/charlize-theron-bikini-22.jpg&info=Charlize%20Theron%20Bikini%20Pictures to są szczuple nogi a alba ma masywne i to jest fakt bo sama w wywiadach mówiłą o tym zawsze ze chcialaby miec chudsze i dłuzsze nogi!!! a te to nogi idealne jak dla mnie http://www.egotastic.com/image-nsfw?path=0704/karolina-kurkova-topless-04.jpg&info=Karolina%20Kurkova%20Topless%20Pictures http://www.egotastic.com/image-nsfw?path=0704/karolina-kurkova-topless-03.jpg&info=Karolina%20Kurkova%20Topless%20Pictures

no sorry, ale porównanie:O wybacz, ale Kurkova ma aż 180cm wzrostu, Alba raptem 169cm więc nie ma o czym mówić:O natomiast bez wątpienia kształt nóg Kurkovej jest rzeczywiście idealny, a Alba ma nogi bezkstałtne, zero zarysu mięśnia ud, czy łydki:O

Alba jest naprawdę ładna i zgrabna:) Pupkę też ma zgrabną (może nieidalną, moim zdaniem, ale nie ma co się czepiać pierdół). Szczerze mówiąc, jej twarz zawsze wygląda tak samo-jak nadąsanego, słodkiego dziecka. Może jest trochę nudna, dlatego szał na nią niedługo minie, chyba że pokaże talent aktorski.

Gdyby ktoś miał stworzyć kobietę idealną, to wiadomo, że ten ideał miałby nogi Kurkovej, ale nie oszukujmy się: Kurkova jest ewenementem. Takich kobiet nie ma zbyt wiele. Jej nogi są doskonałe, ale na ulicy takich nie wypatrzysz. Alba ma po prostu zgrabne nogi. Nie są idealne, doskonałe, ale pasują do sylwetki.

Gość EJJJJJJ
a ja maM IDENTYCZNE NOGI JAK KURKOVA I NIE OBRAZAJ MNIE KATIS PROSZE ..MYSLSIZ ZE JA NIE MOGE MIEC TAKICH NÓG.. AKURAT MAM IDENTYCZNE BO NAWET NA FOTACH PORÓWNUJE ALE NIE MUSZE SIE TYM CHWALIĆ ..

Gość taaaaaaa jasne
fajnie sobie pomarzyc co? ;)

Kurkova ma nogi idealna, ale nei zgodzę się, że jest jedyna może nie posłużęsie przeciętnym przykładem laski z ulicy, ale Gisele też ma doskonałe nogi i sporo (i nie mam tutaj na myśli co drugą) dziewczyn ma nogi bardzo przyzwoite Alba moim zdaniem ma kiepskie nogi, ale to już nie jej wina, takie dostała w genach i nic na to nei poradzi i tak dobrze, że są proste, a nie jakieś krzywulce natomiast kształ tych nog moim zdaniem zdecydowanie jest niefajny