Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fibi25

Prośba o rade - firanki i zasłony = problem !!!!

Polecane posty

Gość fibi25

W pokoju z oknem balkonowym mam po lewej stronie scianę ok. 70cm a po prawej 2 metry!! To moje pierwsze urządzane mieszkanie a ja zielona co poczać z zasłonami? Kupić 3 szt - jedną po jednej stronie i dwie po drugiej? Może jest jakieś inne ciekawe rozwiązanie? Z jakiego materialu zasłony wybrać?

Gość gitowiec
jak chcesz urządzić pokój, czy po stronie prawej , tej dwumetrowej chcesz postawić regał albo łóżko ?

dobrze by bylo gdybys kupila ,,karnisz\'\'na cala szerokosc sciany;-) fieranki do samej podlogi,ale na dlugosci ,,tylko\'\'calego okna musisz zmierzyc szerokosc okna x2,zeby byly troszke,,przymarszczone\'\' zaslonki najlepiej jakis,,lekki\'\'material-na cala szerokosc sciany;-)zmierz szerokosc i tyle metrow kup;-) potem jak bedziesz,,odslaniac\'\'zaslonki to zakryjesz sciane bez firanki;-) w jednym z kontow przy oknie mozesz postawic stojak z kwiatami;-)

Gość fibi25
Dzięki Anitka GITOWIEC - pokój będzie urządzony bardziej po lewej stronie i środku - a to z tego względu, że po prawej stronie trzeba "luki" aby przechodzić - wejść na końcu pokoju do kuchni /po prawej stronie/

Gość kate.balu
Wejdź na stronę http://www.windeco.pl/ i napisz do nich to Ci doradzą. Ja wysłałam im zdjęcie ściany z oknem (dość nietypowe) i przysłali mi projekt i wycenę firan i zasłon.

Gość bojkotpepsi
PEPSICo będąc członkiem Narodowej Izby Handlowej Gejów i Lesbijek, promuje ruchy homoseksualne, w tym "małżeństwa jednopłciowe". Gdy firma PepsiCo postanowiła wesprzeć finansowo środowiska homoseksualne, konserwatywni Amerykanie zaczęli bojkotować produkty tej firmy. Zrobili to na tyle skutecznie, że koncern wycofał się z nierozsądnej decyzji. W 2008 roku PepsoCo dała 500 tysięcy dolarów organizacjom lobbującym w sprawach homoseksualistów: „Human Rights Campaign i „Parents, Families and Friends of Lesbians and Gays. Z inicjatywy AFA ponad 500 tysięcy obywateli amerykańskich zaangażowało się wówczas w zaprzestanie kupna produktów należących do grupy PepsiCo. Do grupy PepsiCo należą: napoje marki Pepsi-Cola, Lipton Ice Tea, Gatorade, 7 Up, Mountain Dew, Mirinda, Schweppes, Slice, chipsy marki Lays, soki marki Toma, woda mineralna marki Aqua Minerale oraz Górska Natura. - Nasze wysiłki nie poszły na marne komentuje z satysfakcją przewodniczący stowarzyszenia Tim Wildmon. Amerykańskie Stowarzyszenie Rodziny precyzuje w komunikacie, że nadal będzie „sprawdzać PepsiCo.