Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

okokokokokokoko

Dwie kreski na teście- SIERPIEŃ 2008

Polecane posty

Viola ja też nie robię takich rzeczy, bo się boję. Jakoś jestem niewyważona teraz, łatwo trace równowagę, więc nie ryzykuję. Co do leków na przeziębienie, to do nosa tetrisal, wapno, cerutin, albo witaminę C, herbatę z lipy z sokiem malinowym, albo z cytryną i miodem. I to by było na tyle, na gardło do płukania tantum Verde, na kaszel Rubital. :) Karusia fajny ten wózeczek :D

oo to jednak jest druga w bolderze hmm a mi nic w sklepie nie mowily,jeszcze sobie go dokladnie przed zakupem sprawdze i dopytam.

Na ból głowy nacierałam skronie Amolem, i robiłam zimne okłady. Na gorączkę paracetamol. Aha i lepiej nie pij bardzo ciepłych płynów, żeby się dodatkowo nie "podgrzewać" od środka.

a ja tam sie nie oszczedzan, na poczatku ciazy mielismy remont domu wiec szalalam po drabinach i malowalam sciany i sufity, od poczatku nosze sobie drzewo do kominka, myje okna podlogi itd mysle ze jezeli nie mam jakis zastrzezen od lekarza a ciaza sie prawidlowo rozwija nie ma co sie za nadto oszczedzac, kedys kobiety pracowaly w ciazy w polu rodzily dzieci i dalej szly do roboty haha a po drugie w sumie jezeli ja sama wdzystkiego nie zrobie nikt inny za mnie tego nie zrobi, maz jest co 3tyg w domu, moja mama mieszka w innym kraju a siostra w innym miescie a innych nie chce fatygowac, no i pozatym nie mam takiej potrzeby choc niewiadomo jak bedzie pod koniec ciazy... :-)

no kurcze zglupialam z ta druga budka, bylam pewna ze sa 2 i tak naswt czytalam w necie hmm bede musiala przejechac sie do sklepu albo najlepiej do producenta

ja pytałam w sklepie i nie było drugiej do bolderka ale może co sklep to jakieś różnice...To są prawie takie same wózki

Gość no niewiem uwazajcie
z tym pracowanie bo moja siostra wczoraj urodziła w 28 tyg ciąży córke,mała jest w ciężkim stanie.Ciąża nie była zagrozon a,nic jej nie dolegała,tez tylko sprzatała i wody odeszły...

podsylam wam to co ptrzymalam w odpowiedzi od implasta \"Pani Ewelino, W wózku Bolder 4 wyprodukowanym w tym roku w komplecie znajduje się : torba, folia, moskitiera , gondola z budka i przykryciem, materac, siedzisko spacerówki , dodatkowy fartuch budy i przykrycia zapinany na zamek do wersji spacerowej oraz stelaż z kołami. W zeszłym roku produkowaliśmy wózki Bolder z dwiema budkami i dwoma przykryciami ale bez torby w komplecie. W tym roku jednak zmieniliśmy poszycie spacerówki dlatego budka i przykrycie jest jedna zarówno do wersji głębokiej i spacerowej natomiast jest torba w komplecie.\" no i jestem zawiedziona bo mnie podoba sie bardziej opcja z zeszlego roku :-((((

Anabanana, ale opcję z zeszłego roku, może uda ci się kupić gdzieś w necie, np na Allegro. Ja jestem po wizycie, tylko się spłakałam, pan doktor miał mało czasu dla mnie, powiedział, że za dużo przytyłam. Od początku ciąży waże się na jednej wadzę i wg niej przytyłam 6-7 kg, a teraz zważył mnie na swojej i nagle na plusie prawie 10. Mówię, mu że to nie może być tak, bo nawet nie czuję się na tyle, a on do mnie że mam nie jeść ziemniaków, makaronów, chleba i cukru. Nosz, k.... nie jem praktycznie nic i nagle mam wykluczyć to co jem :(. Płakać mi się chcę. Nie zrobił mi USG bo chyba mu się śpieszyło, więc nawet nie wiem ile moje maleństwo waży. Co do popuszczania, to kazał częściej do ubikacji chodzić. Mam za dwa trzy tygodnie powtórzyć morfologię krwi, bo mam ponoć za wysokie płytki :(. Nie wiem co to znaczy. Ehhhh.

oczko no wlasnie kurcze szukalam z zeszlego roku i juz nie ma a co do wizyty to strasznie cie potraktowal... a chodzisz prywatnie czy na kase??? ale co ma waga do tego wszystkiego??!!!! jezeli nie masz nadcisnienie czy jakis tam innych dolgliwosci to o co mu chodzilo??!!! nie martw sie ja na ostatniej wizycie mailam +5 a czuje ze jak pojde za 2 tyg na wizyte bede miala kolejne2 na koncie bo czuje ze sie rozrastam a popatrz nawet na nasza kolezanke gimelke ma juz na koncie +10kg!! a co do usg to mi tez byloby przykro ze mnie olal a ja z tego powodu nie widzialam malenstwa a pozatym to jego obowiazek i czesc badania to jak mogl nie zrobic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! oczko nie smuc sie bo twoj mikolaj tez bezie slutny, glowa do gory jestem z toba!!!!!!!!!!!!!!!

Chodzę prywatnie i pierwszy raz tak miałam. Poza tym powiedział, co się wściekłam, ze dzidziuś się mniej ruszał, bo może być tłusty bo za dużo jem :(. I żebym nie jadła tyle, bo za chwile będzie taki duży, że nie będzie miał miejsca. Nie mam nadciśnienia, nie mam nic związanego z wagą, nawet mi za przeproszeniem dupa nie urosła. Ani nogi nic, wszystko mam w brzuszku. Przykro mi, że się śpieszył bo chciałam USG, ale za dużo ludzi sobie naumawiał. Ehhhh, no nic nie poradzę :(. Strasznie mi dzisiaj źle. Wogóle przestałam się totalnie czuć atrakcyjna. Nie dość, że uznano, że jestem gruba, co do mojego libido to jest poniżej 0, to co temu meżowi się we mnie podoba. Paskudny nastrój mam.

cos mi sie wydaje ze lekarz mial zly dzien i chyba musial sie na kims wyladowac i to bylas niestety ty!!! nie przejmuj sie a pozatym mialas wkeic fote brzusia az jestem ciekawa jak ci urosl a co do libido to moje ku mojemu zaskoczeniu tez zmalalo ....

Też tak myślę i chyba też miał za dużo pacjentelk, przesadził. Ale już tylko dwie wizyty zostały u niego, bo potem już do lekarza w Rzeszowie. Powiedział, że na następnej albo jeszcze następnej zrobi mi KTG. Ehhh. Trudno. Za jakieś pół godziny wkleję zdjęcie, musze poczekać aż mąż mi obrobi, bo właśnie przed chwilą zrobiliśmy kilka zdjęć :)

A co do libido, to ono nie spadło. Ono zniknęło. I czasem aż mi wstyd przed mężem, nawet jak chcę to nie mogę :(. Po prostu pustynia :(. Ehhhh dzisiaj jestem beznadziejna. A wszyscy mi mówili, że w ciąży to idzie do góry.

ehh u mnie jest tak ze jak maz wraca na tydzien do domku to tyle sie dzieje ze ja po calym dniu jestem padnieta i zasypiam jak male dziecko i juz nie w glowie mi kochanie a wciagu dnia to porpstu przewaznie nie ma czasu... moja malutka wczoraj wieczorem buszowla i dzisiaj powtorka z rozrywki.. to dobrze wole jak ja czesto czuje nniz jak byly dni ze malo sie ruszala oczko czekam na twoja fotke.. ja moze tez zaraz cos wrzuce

jak narazie bez rozstepow i mam nadzieje ze tak zostanie choc ostatnio coraz czesciej mnie swedzi :-) oczko twoj link cos nie dziala :-(((

Jasne bardzo dziękuję, ta waga to wg mnie nie 9-10 a 6-7 kg, ale to wg mnie gin się tylko uśmiechnął, że odejmuje sobie jak każda baba :(. No nic, wogóle z tym że mi się maluch nie ruszał bo go spasłam :( chyba miał rzeczywiście zły dzień. No nic. A ja czekałam na twój temat, żebym mogła coś jeszcze pomóc :)

No i tyle Anabanana nic więcej mi nie urosło :). Heh to nie wiem gdzie by te 10 kg miało być. A patrząc na ten mój brzuch to się zastanawiam jak ja będe wyglądała w 9 miesiącu :). Hehehe dramat :d

taki byl madry to mogl zrobic usg i zobaczyc ile maly wazy a nie gadac glupoty... tak on ma napewno rtg i usg w oczach jak dla mnie oczko to totalna bzdura ja lece pod prysznic i sie chyba poloze i w lozku moze jeszcze poogladam jakis film, ostatnio po calych dniach gdzie ciagle sobie cos wynajduje plecki mi trooche dokuczaja..no nic dobranoc dziewczyny, spijcie dobrze wy i wasze maluszki :-)))