Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

okokokokokokoko

Dwie kreski na teście- SIERPIEŃ 2008

Polecane posty

oko--->subway działa na zasadzie franczyzy może mieć wielu właścicieli ale wszyscy muszą się trzrymać narzuconego schematu.Moi prezesi wprowadzają swoje na rynek w krakowie-tamten jest kogoś innego-źle się wyraziłam. malir---.wiem ,że masz dylematy bo nikt się nie zajmie dzieckiem tak dobrze jak ty.Każda z nas to będzie przechodziła.Ale im późniejsze rozstania tym trudniejsze

_chimerka_ normalnie z ust tzn. z pod palców mi wyjęłaś :-)

karusia-> no właśnie też mi sie tak wydaje poza tym juz teraz czuje że jestem w plecy zawodowo. Jestem główna księgową i jak się nie dokształcam to dupa. Ale ciesze się bo ide do duzej spólki SA z branży spożywczej czyli moja branża no i firma z problemami a takie właśnie luuuubię :-). A jak u Ciebie z decyzja po przespaniu?

Dzień dobry :) No właśnie Karusia no i jak po przespaniu, strasznie jestem ciekawa.

raczej będę szukała czegoś innego bo po pierwsze wiem co to nienormowany czas pracy ,tu też tak miałam ale odległość od knajpy do domu wynosiła rzut beretem a nie tak jak tu cały krk do przejechania,a na dodatek kasa raczej slaba,tzn połowa z tego co miałam tu...porozsyłam Cv i zobaczę

E no to za połowe tego co miałaś tam to rzeczywiście, a dlaczego chcesz rozsyłać CV, nie chcesz wracać do starej roboty?

no wlasnie Karusia- a poprzednia praca? ehhh a ja u dentysty bylam na 8 rano i mnie boli zab. Napilam sie calpolu dla 6latkow, ciekawe czy mi pomoze :(

ja chyba jako jedna z niewielu na naszym topiku siedze w domu az maly skoncz rok i nie ide do pracy. Jak to mowia pomaranczki na forum- pasozyt ze mnie :P

Jula --no ja się dołączam :) tez ze mnie pasożyt nie :) a jak pojde do pracy wczesniej to tylko z nudów.

pliszka ale Ty masz swoja wlasna kase odlozona gdzis tam :) Ja mam niewiele bo nie pracowalam za dlugo. Pasozytuje na mezu. Ale on mowi, ze mu to nie przeszkadza :D Laski lecą Wam dalej wlosy? Bo mi te tabl nie pomagaja...Chyba musze jakies olejki do smarowania skory glowy kupic...

Tak tak jula,no coś tam mam , ale wczesniej nie przywiązywałąm do kasy wagi , od kąd się urodziła Miśka cos mną trzepneło i odkładam. i jest fajn

ech..dokladnie rok temu zrobilam test i..dowiedzialam sie ze jest Martynka w brzusiu ;)

kurde no---.a ty gdzie się podziewałaś? zaproponowali mi tego subwaya bo tamtej dziewczynie która przyszla na zastępstwo dali umowę na rok i teraz są w kropce.Jakbym się uparla to mogę wrocić niech się bujają ale tego nie zrobię bo to trochę nie w moim stylu.Coś poszukam

co? to jakaś bzdura jest, nie mogli tego zrobic skoro jesteś na urlopie macierzyńskim , muszą jej zaproponować inne stanowisko ale twojego nie można ruszyć. Tak by to miało być nie?

nie mozna ale z pracodawcą nie wygrasz.Zobaczą że wróciłam na siłę poczekają miesiąc i mnie zwolnią.Nie ma wiecznej ochrony

no jasne.wiem ze wygram ale szkoda nerwów więc odpuszczam a oni jak beda mnie chcieli zwolnic to i tak to zrobia

no co prawda to prawda...Czyli zaproponowali Ci stanowisko za połowe mniejsza kase, szkoda nerwów fakt ale u nas to bys dostała mega odszkodowanie a w Pl to nie wiem...

w pl to raczej słabo-jeszcze wiesz taką by mi opinię wystawili ze bym miała zablokowaną drogę na podobne stanowiska.szkoda nerwów a tak to choc op[inie dobra dostane.miej tu człowieku dzieci...ale nie załuje,tak miało być.W tamtej pracy osiagnelam max rozwoju,bo byłam na najwyzszym stanowisku.tak wiec praca bez perspektyw -moze mam sie rozwijac?...ale dobre było to,ze przy domu...nic,nie zadreczam was.nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło-ja tak uważam.Wierze w fatalizm i sadze ze tak własnie miało byc i ze na tym skorzystam

Karusia masz bardzo fajne podejscie :) Jak nie tu to gdzie indziej... W sumie racja bo jak z nowej pracy by dzwonili po referencje to moze bys byla na samym poczatku spalona. Bylam na zakupach i kupilam vichy szampon na wypadajace wlosy i te ampułki dercos. Mam nadzieje, ze chociaz troche je sobie wzmocnie. Dzis rano bralam prysznic i zapchalam wanne wlosami :o Wiem, ze co ma wypasc to wypadnie ale chce je jakos zwmocnic... Maly dzis zjadl brokuła z ziemniakiem i mu baaardzo smakowało :) Az podkakiwal.

Gość agulka z krakowa
Hej, mam pytanie do Okokokoko, bo Ty masz opiekunkę, prawda? Możesz mi napisać, w jaki sposób szukałaś? I czy dużo czasu Ci to zajęło oraz ile płacisz za godzinę - jeśli to nie tajemnica? Pozdrawiam

Skoro tak wygląda sytuacja to Karusia , masz pewnie racje.Trzymam kciuki. Jula tez mi włosy wypadają ale myśle , że to ze względu na pore roku. Kuźwa miałam dzisiaj sprzątać , a siedze na sofie popijam earlgreya i nie robie NIC. Tzn czytam no ale klasyczny leń.hahahah :)

pliszka nic mi nie mow ... Ja nie dosc, ze len to pasozyt maksymalny :D Dzis poszlam tylko do dentysty, teraz pije juz 3 kawe... ta pogoda mnie dobija :o Maly usnal na szczescie i jest cisza w domu :) earl greya z cytrynka i miodem pije kilka razy dziennie :D

w ogóle to zrzera mnie poczucie winy za ostatni tydzien , wydałam kuuupe kasy na pierdoły , ja nie wiem co mi odbiło...piernicze nawet nie bede sprawdzać ile , ale już mnie sumienie gryzie , że rozpierdzielam kase co miałam OSZCZEDZAC. a jeszcze wpadnie poźniej kumpela , żeby jej zafarbować włoski przyniesie winko i umawiałysmy się na shopping do Belfastu w sobote.ZONK.

pliszka wiesz mialam podobnie do Ciebie. Wywalałam za duzo kasy. Po co mi tyle butow czy innych glupot. Podzielilsmy z mezem kase na kilka czesci, oplaty, zycie- jedzenie itp i dla mnie na pierdoly troche tez byc musi. Reszte odkladamy. Wiesz, w sumie dobrze sobie zrobic rozpiske. Musimy odlozyc jeszcze troche pieniedzy bo nie chcemy brac za rok kredytu na mieszkanie na 100% tylko mniej... A i jeszcze na urzadzenie trzeba miec sporo :D Takze, nie zamawiam kolejnych uggsow a widzialam nowe :P

Ale ja powaga nie wiem co mi do łba strzeliło. A nie powiem , że kupiłam 30 torebek herbatki za 10 czysta próżność.Bo ja lubie herbatke w szmacianych woreczkach. .. raz na jakiś czas można . włoże to do prezentów od św Mikołaja i sumienei czyste. No tak połowe.

ja lubie herbatke w tych przezroczystych trojkacikach bo widac jak aromat wyplywa :D w ogole to mam duzy zapas twinningsow z uk, najlepsze herbaty wg mnie :) wiesz co mnie ratuje ? W Holandii nie ma jako takich centrow handlowych ehehe Sa sklepiki wzdluz ulicy a jest zimno i nic chce malego ciagac. Pamietam w Londynie GAP na 3 pietra, HM na 3 pierta i inne :D Tutaj nie uraczysz.

Wiesz u mnie też nie ma tzn w Belfascie są no ale to wyprawa na cały dzień, irlandia północna to taki polski wschód, powaga 100 lat za murzynami.Ja mam tutaj dwie ulice main street i high street które zbiegają się w porciea na jednej są sekacze , puby, knajpy i jedna dyskoteka w mieściea na drugiej banki tkmaxx, i jakiś dom handlowy w którym nic nie ma i nigdy nie było. Katastrofa.