Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

okokokokokokoko

Dwie kreski na teście- SIERPIEŃ 2008

Polecane posty

chimerka a kiedy Zuzka sie urodzila? Moj maly nie chcial jesc warzyw i mieso mu wprowadzilam jak mu brakowal dokladnie tydzien do skonczenia 5-tego miesiaca :D

Gość ___chimerka___
Sorry za belkot, ale Finlan\dia Grapefirut za mna;) Gunia - podzielam zdanie Oko, kurde dzis znowu ogladalam mleka i Hipp drogi wychodzi, bno ma 300 g w pudelku, normalnie dostepny w markecie jest. Jula - jak ma kurwa byc biala to ja cc na 10000 &%. Z Zuzia bujalam sie z terminem, potem brak postepu porodu, a tak przyodzie, ciecie i siup i przede wszystkim nie mecze dziecka. Wzielam ZZO wiec dla mnie luz, ale nastepnym razem ma byc luz dla dzidizi

Gość ___chimerka___
Jula - 28.08, za 11 dni konczy 5 mieisecy. Zuzia je warzywa jak sa dobre, a szpinak z zmieniakami sama skosztowalam si sie nie dziwie, ze Mala tego nie chaiala jesc

hej... dziewczyny mam jakis dziwny dzien za soba..zlosliwosc rzeczy martwych.. jak juz wam pisalam rano przyjechal moj maz na caly dzien..wypilismy kawe,zjedlismy sniadanie pobawilismy sie z mala, potemposzlismy na spacer i zaszlismy do znajomych..popowrocie do domu zabralam sie za drugie danie bo zupke juz mialam z planami ze zjemy mala pojdzie spac a my nadrobimy te 2tyg bez sibie za nami i przed nami.. i dupa,zatkal mi sie zlew w kuchni, no i zaczelao sie wilekie odtykanie ja z mezem i z mala.. rozryta cala kuchnia i lazienka.. niby wszystko ok, rury drozne a tu woda nie schodzi,walczylismy ze 2 godz,zrobilismy, zadowoleni, ja sprzatnelam maz podlaczyl zmywarke umylam lyzeczki i znow woda nie schodzi..masakra tak sie wkurwilismi ze to zostawilismy..wiec jak narazie mam nieczynny zlew i zmywarke w kuchni.. no nic maz poszedl sie kapac a ja dla rozladowania nerwow wygasilam w kominku i zaczelam go sprzatac no i jak na koniec odkurzalam zaciagnelam jakis wegielek ktory sie zzarzyl i zapalil mi sie worek w odkurzaczu.. i znow akcja desperacja bo latalam z workiem po domyu zeby go zalac woda.. tak sie obydwoje zdziaznilismy ze checi i co najwazniejsze czasu na czulosci nam nie starczylo!!! teraz prasuje ubrania malej, znow wyciagnelam caly zapas na rozm.74 przepieram i prasuje.. ja buraczkow jeszcze nie dawalam..a co do plam tojakjuz sie zdarza to odrazu namaczam i przy praniu schodza, mi nigdy w zyciu vanisch na plamy nie pomogl,zato plyn do tapicerki i proszek do dywanow zachwalam.. aa Yennifer napisala mi na mailakilka slow o sobie, wyslala takze swoje zdjecia i swoich chlopakow-syna imeza :-)podalam jej namiary na naszego maila,a jej maile przesle na adres sierpniowy zebyscie mogly tezja poznac :-) no nic poprasuje i idespac, jestem wykonczona dzisiejszym dniem..

u nas faworyt to smierdzaca zupka wloska i indyk z warzywami. dynie jeszcze z indykiem lubi. szpinak i fasolke szparagowa sama posmakowalam i juz dziecka tym nie meczylam :) Plul ... Powiem Tobie, ze ja tez bylam bardzo zadowolona z cc. Nie wiem jak bola skurcze bo mialam planowana cesarke, mialam wieczorem a nastepnego dnia rano juz spacerowlam po szpitalu :) Tylko, ze nie ma reguly, na przeciw mnie lezala babka co na 5-ty dzien po cc wyjechala na wozku bo chodzic nie mogla. A blizna biala bedzie na pewno, tylko za jakis czas. Moja mama miala 2 razy cc i ma biala kreche, tylko kiedys cieli od pepka w dol... a gdzie reszta lasek? Spia?

Mialam w ten weekend wracac, ale maz przyjezdza po nas za tydzien w piatek. Ciesze sie :D Nie wiem jak maly wytrzyma 800km w samochodzie. Jak jechalismy 400km to dal rade, wiekszosc drogi przespal :D

o mamo.,moj K.namawialmnie przedporodem na planowane CC aleja nie chcialam,chcialam urodzic naturalnie zeby zobaczyc jak to jest.. imialam harcore.. faktze szybko nam poszlo ale skurcze mialam krzyzowe i niestety jak tomoja sis polozna mowi ze od paczatku byly baaardzo mocne.. mnie przy cc przerazalo ze nie bede mogla sie podniesc i c gorsze ani opiekowac sie mala ani jej karmic.. a po porodzie ze 2 godz i sama poszlam pod prysznic, a po 3 siedziala z noga na noge a bylam cieta i szyta.. zadnych dolegliwosci poporodowych niemialam taksamo jakekspresowy pologale sam porod..mowia ze z czasem sie zapomina hmm mnieminie niedlugo pol roku i pamietam te bole doskonale wiec nastepnym razem pomysle moze o ZZO albo CC...

Gość ___chimerka___
Noemi 244 - kurde fiz, ;) Jula - tez nie wiem jak sie czuje skurcze, bo jedyne jakie jmialam to po oxy, a jak zaczelo cis bolec wzielam ZZo i nie wiem. Po porodzie Lezlalam z laską po cc i kurde jednak po natuaralnym szybciej czlowiek do siebie dochodzi, ale ja to kurd epiedfzirele, bo następnej dzisidzi nie zamierxzam meczyc 14 godzinsmi porodu bez postepu!

anabanana ja od poczatku po cc wszystko sama robilam, po prostu zajebiscie sie czulam i mialam sily. Wiadomo nie kapalam ani nie przewijalam dziecka, ale sama sie prysznicowalam i chodzilam. Jednak nie popieram akcji cc na zyczenie :P

Gość ___chimerka___
Anabanana - ale mialas akcję porodową, kurwa skurcze, a ja nic! Ja CC na bank! Oko - ja juz wypialam parępkielicjhow, Miś tez i chrapie jmi n kanapie!

Julka, wiesz co chyba ciśnienie z przeprowadzką, akcje na studiach, moja samotność i wiele innych rzeczy z którymi nie jestem w stanie się uporać.

Gość ___chimerka___
Jula - ja po naturalnym tez zajebisciue sie czulam, bylam troche szyta, ale bez dolegliwosci zadnych i polog tez luz, ale szkoda mi Zuziaka, dlatego CC na bank. W moim szpitalu wszystkie braly ZZO~!

Gość ___chimerka___
Oko - ja zamierzam, alke wiem, ze tez nie naturalnie

okoko mam podobnie. ciesze sie, ze za tydz wracam i bede juz z mezem. Ale boje sie, ze znowu bede sama a On w pracy do 17 :( Potem slub i rowniez przeprowadzka w inne miejsce z poznalam kilka babek u nas :o Niby miasto sie nie zmienia ale odleglosci juz beda... ehhh takie mam zycie. Doskonale wiedzialam ze tak bedzie i sie na to zgodzilam wiec staram sie za duzo nie narzekac :D Poza tym zorganizuje sobie czas, 3 razy w tyg o 17 jak maz wraca bede chodzila na basen i silownie zeby zgubic brzuch... No i na weekendy jakis kurs poszukam. Od wrzesnia zaczynam studia i juz w ogole bede zajeta :D

oj chimerka kurdemialam i topobyku takie mocne tylko rozwarcie szlo wolno dopoki mi polozna szyjki nie wymasowalo-bolalo jak holera ale zadzialalo natychmiastowo z3cm w ciagu 10min skozylo do 9cm wiec super,4parcia i mala byla juz ze mna :-) alez ja ci zazdroszczetego kielicha ja conajwyzej moge sobie zafundowac karmi.. Oczko glowa do gory,ja mam tyly co do mgr wiec przedluze sobie do czerwca.. co do samotnosci to czekaja mnie jeszcze 2samotne tyg..

chimerka cos mi sie kojarzy, ze mialas sie juz teraz starac o dziecko? Czy to nie Ty? Ja wiecej nie planuje, maz mnie ciagle maltretuje i mowie, ze za 5 lat ale nie wiem... mimo, ze porod i pobyt w szpitalu wspominam bardzo dobrze. Wszyscy nade mna skakali. Ale ten stan mojej glowy po porodzie to juz inna historia, chociaz za drugim razem bym juz wiedziala na co mam sie przygotowac :D

Gość ___chimerka___
Anabanan - nic mi nie mow a masazach szyjki, bo ja cale rozwarcie mialam rozciagane masazami i rodzilam bez partych, na zwyklych parlam, stąd ta deczyja o CC

Gość ___chimerka___
Julka - to wlazsnie ja, ale skoro za pierwszym razem sie nie udalo to odlozylam plan do serpnia 2009

Cześć, witam z rana, przejrzałam wasze zdjęcia, jestem pod wrażeniem, topik lasek normalnie. Nie ma co wpadać w kompleksy. Wcześniej znałam tylko Kurde no ze zdjęć. A dzieciaki macie przesłodkie, cuda normalnie. Może i ja sie doczekam??? Zaraz prześlę te zdjecia co wczoraj posłałam Anie, zobaczycie mnie i moją rodzinkę.

witam z rana, dziecko mi usnelo znowu wiec kawkuje Yennyfer masz sliczny kolor wlosow, bardzo takie odcienie lubie jednak mi nie pasuja bo probowalam juz hehe :P Gunia- mi sie bardziej podobasz w krotkich wlosach. Do tego fajne kolczyki, makijaz i jest super :)

Gość ___chimerka___
Halo kobitki! Kurde, ale sie wczoraj wcięłam i jak rozpisalam i widzę literowkę na literówce:) He he! Yennyfer - moja praca w BA = praca w Bratyslawie, mieszkalam tam przez rok z mężem. Yenny - masz slicznego syna, chociaz chlopak w Jego wieku pewnie obrazilby sie za tego "ślicznego" wiec powiem, ze po prostu bardzo fajnie wygląda! Widzę, ze Kurde no to jakas znana postać, Yenny zna Ją ze zdjęć, kiedyś nawet był topic do Kurde no... Kim jest Noemi 244?