Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiedy drugie

Kiedy starac sie o drugie dziecko?

Polecane posty

Gość kiedy drugie

Gość co za głupie pytanie
sama powinnaś wiedzieć kiedy jest najlepszy moment dla Ciebie,dla waszej rodziny....

Moja córeczka za 2 tygodnie skończy 9 miesięcy ... Ja chciałabym urodzić drugiego bobaska jak mała będzie miała najwyżej 3 latka :) No ale czas pokaże :)

No my planowalismy róznice przynajmniej 5 lat...i tak tez zrobilismy.między rodzeństwem jest 5,5 roku róznicy.

Gość kiedy drugie
Moja corka ma niecaly rok i tez myslalam zeby drugie bylo jak mala dzedzie miala ze 3 latka ale zostac pzry jednym..?!

Kochana jeżeli masz warunki do posiadania drugiego dziecka to (moim zdaniem) nie ma się nad czym zastanawiać ... Ja sama jestem jedynaczką i bardzo boleję nad tym. Zawsze chciałam mieć rodzeństwo. Ja postanowiłam, że moje dziecko będzie miało rodzeństwo i mam nadzieję, że mi się to uda :)

nie zawsze mozna to zaplanowac - moja mama planowala, ze pierwsze dziecko bedzie 2 lata po slubie, a 2 lata po slubie to juz 2 byla, a pozniej jeszcze 3e sie pojawilo

Gość Przeciez to reguluje
Rozporzadzenie Ministra!! To jest ogolnie przyjete prawo! Nie czytalas! Uwazaj, bo zlamiesz prawo!

ja tez chcialam kiedys roznice max 3 latka, sama mam rodzenstwo - 2 braci z mala roznica wieku i do dzis super sie dogadujemy, podobno bylam bardzo opiekuncza w stosunku do mlodszych braci, pamietam do dzis jak pomagalam mamie w kapaniu najmlodszego brata (roznica 3 lata miedzy nami) wysadzalam na topek itp u nas w rodzinie panuje moda na 1 dziecko, wszystkie moje szwagierki i kuzynki maja tylko 1 dziecko, najmlodsze skonczylo w tym roku 3 lata, reszta chodzi juz do szkoly... zreszta moj syn uwielbia dzieci, lubi je \"kochac\" bawic sie z nimi