Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dawnnaaa forumowiczkaaaaaaa

czyz nie jest prawda ze ładni ludzie wydaja nam sie fajniejsi ?

Polecane posty

wiecej im wybczamy i lepiej sie nam z nimi gada?

Myślisz,że ładnym jest lepiej w zyciu i patrzy się na nich z przychylnym okiem.

Gość goamd
cos w tym jest.

Gość ffffffffffffffffffffffffffffff
to jest udowodnione naukowo...

Gość dfghdfhhhfghfghfhfghfgh
taaaaaaaaaaaaaaa. szczególnie fajnie sie gada z głupimi blondynkami.

Złudzenie. Często ich uroda pozwala im łatwiej wykorzystać innych.

bzdury gadasz beznadziejna :) tutaj spotykam sie z wieloma fajnymi osobami a przeciez nie wiem czy sa ladni czy brzydcy i szczerze mowiąc zwisa mi to jak hm USB wazne ze sa fajni :)

to moze niekoniecznie łądni ale tacy symapatyczni z buzi a ludzie z wredna gebą maja przesrane

Gość Oczywiscie ze tak
moze nie jestem jakas pieknoscia ale odkad pamietam zawsze lgneli do mnie ludzie.. czy to na rozpoczeciu liceum.. gdzie poszlam, nie znajac nikogo.. 5 dziewczyn prosilo mnie zebym z nimi siedziala.. tak samo jak teraz gdy poszlam na uczelnie..;) od razu zlapalam kontakt ze wszytskimi;) i teraz mozna powiedziec ze jestem ich pupilka;) Ale oczywiscie musi byc i uroda i to cos;) W moim przypadku wystarczy być.. sobą;)

Ja mam własnie buźke sympatyczną,jestem otwarta na ludzi,więc budze sympatie i mnie lubią.Lecz moja \"slodka\" bużka to też pozory,bo bywam też i wredna. :P

ładna osoba może mieć paskudny charakter i wtedy nie istotna jest uroda, liczy sie to czy jest ktoś sympatyczny to i brzydki w oczach zyskuje

no włąsnie taka słodka bużka 😠 kurcze no kolejna niesprawiedliowasc tego swaita ja jak nie wiem jakbym sie starała to i tak mnie nie lubia :O

Gość Oczywiscie ze tak
ja tez porafie byc wredna;) ale z reguly sympatyczna i zawsze usmiechnieta ze mnie kobitka;) takze kochani, wiecej usmiechu;) nawet ostatnio mialam taka sytuacje, poznalam babeczke ponad 40lat, w poczekalni u lekarza.. milo chwilke rozmawialysmy a pozniej czekala na mnie 20min przed przychodnia;) zeby jeszcez chwile pogadac i dowiedziec sie jak sie czuje;) co pare dni mam takie mile sytuacje. Ale sa tez osoby ladne, a odpychajace.. takie typowe lale..

beznadziejna bo znielubie Cie jak jasna..... nie lubią bo widzą jak sie miotasz starasz za wszelka cene a nie myslisz zeby byc sobą ...Czy Ty nie widzisz u siebie zadnych pozytywnych stron ?!

fajny to słowo względne i bardzo trudne do zdefiniowania. ładny ładnemu nie rowny:P Jeden kipi sympatycznoscia, drugi sexem a trzeci cwaniactwem.

mnie wiele rzeczy ogranicza nie moge isc na basen, poszalec po skelpach popzymierzac ciuchy, spac u koleznaki, aktualnie pic alko, i to daletego też brzydota sowja dorga :o

Teraz to piepszysz ...gdybyś nie wydawala mi sie sympatyczna w zyciu nie napisalbym slowa na Twoich tematach.... i jeszcze cos zmien nicka na tego starego wywolywal u mnie usmiech :)

nie moge ukrywam sie 😭 a wiec cii ... :)

Gość kolejna forumowiczka jjj
ja tez mam wlasnie taka "slodka" buzie, jestem bardzo czesto usmiechnieta i to przyciaa ludzi. zarowno facetow jak i kobiety. takie ladne lalki odpychaja i inne kobiety widza w nich zagrozenie, od razu im sie wlacza "ona jest ladniejsza, seksowniejsza". ja ubierma sie raczej na sportowo, ale tak kobieco i ludzie odbieraja mnie zawsze bardzo pozytywnnie. przede wszytskim duzo usmiechu i ladne mysli ;)

bede milaczał ;).... mysle ze dobry kumpel postawil by Cie na nogi.. nie mozesz spac u kolezanki ? nie mozesz przymierzac ciuchow ? a alkoholu pic nie musisz :P

no oczywiscie ze ja nie lubie kogos za wyglad tylko za dusze, mi chodzilo o to ze ladni ludzie budza pozytywne emocje ale czesto okazuja sie byc osobami malo wartosciowymi a Dawną to dorwe zaraz i pokaże jej gdzie raki zimuja 😠 chociaz nie wiem jakbys byla brzydka to i tak Cie lubie

Gość fejkk
Wlasnie dzisiaj czytalam artykul, gdzie pisano, ze ladni ludzie szybciej i czesciej awansuja...

no nie moge spac i nie moge robic zakup i nie moge tego wytłumaczyc bo czatuje tu mój na kaffe znajomy a nie hcc sie kompomitowac lubisz mnie no wąłsnie tylko dlatego ze mnie nie widzisz na żywo moe morale by spadły zreszta tutaj nie okazuje sie tak łatwo sowjego charakteru wcale nie jestem taka za jaka mnie masz :(

a mówią że piekno to rzecz względna... no dobra też w to nie wierze. karty na stół:(