Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość darek mąz

Czy szczęśliwa kobieta może zdradzić

Polecane posty

Gość darek mąz

Miłe panie mam do was pytanie. Odpowiedzcie mi proszę czy kobieta szczęsliwa w małżeństwie, kochająca swojego męża i dzieci i także przez męza i dzieci kochana może zdradzić swojego męza dlatego, że spotkała np. jakiegos niezwykle atrakcyjnego i fascynującego mężczyznę. Innymi słowy czy szczęsliwa męzatka może stracić głowę dla jakiegoś przystojniaka jednoczęsnie nie przestając kochac męza i nie zamierzając od niego odchodzić czy tez jest to kompletnie niemozliwe. Licze na wasz szeroki odzew.

Gość rsrsrsrsrrs
jesli kocha prawdziwie to nie zdradzi

Gość jak jest szczęśliwa to
nie zdradzi, chyba że się upije, albo ma coś nie tak z moralnością

Gość a to zależy tylko od kobiety

\"okazja czyni złodzieja\" Nigdy nie mów, że nie zdradzisz i nigdy nie wierz jak Ci ktoś mówi.Jesteśmy tylko ludźmi... pozdrawiam :-)

Gość darek mąz
Pytam między innymi dlatego ponieważ oglądałem ostatnio film "Niebezpieczne Związki" gdzie pewien bardzo atrakcyjny podrywacz postanowił poderwać szczęsliwą mężatkę. Jej mąz był akurat za granica ale ona powiedziała podrywaczowi, że kocha męża, jest z nim szczęsliwa i on niech się nie trudzi bo nie ma u niej szans. Powiedziała mu tak ponieważ wiedziała o jego sławie uwodziciela. Nie będe wam opisywał całej historii ale ostatecznie skończyło sie tym, że niestety ten facet ja uwiódł a ona zdradziła męża. Nie wiem tylko czy w realu tez tak bywa czy to tylko fikcja literacka dlatego pytam was o zdanie.

Gość darek mąz
No własnie zakładamy, że facet bardzo dobrze bajeruje, że nie jest to jakiś tani podrywacz tylko uwodziciel najwyższwej klasy. Czy np. taka szczęsliwa męzatka dałaby się uwieść Bradowi Pittowi, Richardowi Gere albo jakiemus innemu dupkowi z Hollywoood.

przypominaja mi sie te porady psychologow w gazetach ze zdrada cementuje zwiazek!gowno prawda jak zdrada to zdrada!i nie ma nic wspolnego z cementowaniem zwiazku,jakby mnie facet zdradzil to tez bym go zdradzila niech poczuje jak to jest!bez obrazy ale dla mnie nie ma wytlumaczalne

Gość darek mąz
Nimfa zgadzam się z toba z jedną różnicą. Gdyby mnie zona żdradziła to wziąłbym długi rozbieg i kopnął ja mocno w dupe tak ze wykopałbym ja z mojego zycia. Oczywiście to tylko teoria bo mam bardzo fajną żonke :D

Gość może nie taka ładna
zdrada u kobiety wynika z niezaspokojonych potrzeb - niekoniecznie mówię o seksie. Ale jeśli przez długi czas czegos jej brakuje i nagle to dostanie...

Gość ---aniol--
kob iety maja 1000 powodow aby zdradzic a najmniejszym jest chec zaspokojenia sexualnego---faceci na odwrot dlanich liczy sie sex

Gość mxzc
"kob iety maja 1000 powodow aby zdradzic a najmniejszym jest chec zaspokojenia sexualnego" he? to po co w takim razie puszczaja sie z ledwo poznanymi kolesami?

Gość monika07
Poczytaj sobie topik o kochankach..oczywiscie ze moze zdradzic...tak samo jak kochajacy maz..

Gość ---aniol--
poco sie puszczeja z ledwo poznanymi kolesiami ---a miedzy innymi aby sprawdzic czy sa odwarzne czy potrafia wyrwac chlopaka robia to z egoizmu dla sprawdzenia siebie

Gość ---aniol--
taka kobieta ktora robi to z facetem ktorego zna pare dni ---sexualnie to dlaniej kleska napewno niebedzie miala orgazmu --ale facetowi napewno dagodzi i oto jej chodzi o sprawdzenie sie jaka jest odwarzna jaka niezalezna i ze moze miec kazdego---lubie takie laski

Gość mxzc
troche to glupie, nie uwazasz?

Jak chce sprawdzic, czy jest odwazna, to niech skoczy ze spadochronem a nie robi z siebie dziwke.

Gość nic dodać nic ujacc
anioł a ty jak sie puszczaqsz z kobieta ktora znasz pare godz.,dni to tez jej chcesz dogodzic aby sprawdzic sie jako sameic,wiec koło sie zamyka :-)

Gość nic dodać nic ujacc
Emos,dziwka kase za seks bierze

Gość ---aniol--
a widziales madra babe kiedys ---kobiety sa gorsze w zdradzaniu niz faceci---dla faceta laska musi byc pociagajaca i sexi a dla kobiet to obojetne komu dadza akurat jesli najdzie im chec udowodnienia sobie czegos i dowartosciowania

Gość mxzc
o to to, dowartosciowania, tu sie zgodze. Tylko to jest falszywe dowartosciowanie, bo jak facet napalony, to z kazda sie przespi.

Gość nic dodać nic ujacc
anioł,gowno prawda :-) nie kazda kobieta leci na kazdego faceta:-) trzeba wiedziec z jakiego konia spasc ,bo wstyd spasc z gorszego niz sie ma w domu:-)

Gość ---aniol--
ja to musze znac panienke jakis czas ---mam taki hamulec co do takich lasek chyba ze jestem pijany --wtedy to mi bezroznicy

Gość ---aniol--
a ciekawe jak sprawdzisz jesli tego nie zrobisz

Gość candywoman
cóż anioł, widzę, ze miałes przykre doświadczenia z kobietami z taka opinią o kobietach nie licz, że znajdziesz w zyciu wartościową partnerkę

Gość ---aniol--
przespac sie a puscic z pierwszym lepszym to jednak jest ruznica

Gość ---aniol--
a coto znaczy wartosciowa kobieta ---podaj definicje --jesli chodzi o luzko to kazda wszystkiego nauczysz

Gość nic dodać nic ujacc
W ogole z seksu ,zdrady,miłosci robione jest wielkie halo.Seks to tylko seks,moze lepiej nieraz miec rzy boku partnera ktory czasami zdradzi seksualnie i jest w domu spoko ,nz miec partnera wiernego a w domu piekło ,marudzenie itd.