Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NIE NIE NIEnieeee

NIE GłOSUJCIE NA sTEFANO I JUSTYNę !!!!!!!!!!!MUSZą PRZEGRAć

Polecane posty

Gość NIE NIE NIEnieeee

Gość knoplef
WYGRA aNIA gUZIK

Gość jatakaja
Justyna i Stefano są o niebo lepsi Guzik ma głosy tylko dzięki serialowi... :o

Gość sralowi ...ma 68 a justysia32

Gość hhhhh
przegrają jak nic

Gość sralowi ...ma 68 a justysia32
% oczywiście ...:O nie teraz po tym tańcu ...to wyśle 20 sms-ów na Anke

Gość dlaczego nie
? 😠

Gość hhhhh
justyna jest pokurczem okropnym

Gość kula ma ANIA GUZIK

Gość ANIA GUZIK WYGRAŁAAAAAAAAAA

Gość gahyha
brawo Ania!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! czarownica steczkowska na dnoooo, łeeeee

Gość ANIA GUZIK WYGRAŁAAAAAAAAAA
NIECH IDZIE GDZIE INDZIEJ STRASZYĆ ...nie lubie tego jej fałszywego usmieszku ,takiego lisiego ....no teraz jej nie do smiechu.

Gość kurnikowy złodziejaszek
To się w głowie nie mieści, że wygrała krowiasta, słabo tańcząca Anka Guzik. Więcej nie oglądam tego durnego programu. Justynie i Mateuszowi zrobiono po prostu krzywdę, Na cholerę to durne jury tam siedzi, skoro nic nie może? Decyduje publiczność, która kieruje się kretyńskimi sympatiami, a nie umiejętnościami. DNO!

Ja też się cieszę, ze wygrała Guzik. Justynie taki szum nie jest potrzebny bo i tak jest sławna i ma kasę, a Guzik moze sie wypromuje chociaz. Justyna ładnie tanczyła i bardzo mi się podobała, ale Guzik nie była dużo gorsza. Było wiadomo, ze naprawde wiekszość Polaków nie lubi Steczkowskiej za ten jej śmieszny uśmiech na przykład. Dla mnie ona jest bardzo bardzo sztuczna.

Gość kolplolo
oni przeciez nie mieli stac sie profesjonalistami :/ co ztego ze justyna miala wiekszy dar to tanca??? akurat to jest show i liczy sie wszystko, sympatia do danej osoby tez. A steczkowska jest egzaltowaną pewna siebie czarownicą i dlatego wyszło jak wyszło :P

Gość szkoda ze ludzie zapominaja
o zasadach oddawania glosów i zamiast na taniec glosuja na serial.po co oni wszyscy tanczyli?mogli stanac w rzedzie i w jednym programie by sie wszystko rozstrzygnelo.polskie spoleczenstwo nie potrafi brac udzialu w glosowaniach jeden przyklad-prezydent a drugi Guzik

Gość bijkkkkk
pissssowiec sie znalazl :P TO NIE BYL PROFESJONALNY TURNIEJ, TO BYL SHOW I LICZYLO SIE WSZYSTKO!! steczkowska byla strasznie zarozumiala i tak sztuczna ze jej botoks wyplywal :P

ale byla wsciekla streczkowska:P nawet suknie dobrała pod kolor porsche:D

Gość ale to sobie wymyśliłaś
z tą sukienka......

Gość bijkkkkk
no i dobrze wymyslila :P steczkowska przeciez juz byla pewna wygranej. czerownica :P

Gość a anka takiej założyc
nie mogła...

była pewna i to bardzo, aż zaniemówiła, było widać. Szkoda mi Stefano bo on jest fajny gość. Nikt nie głosował na serial . Ja tego serialu nie widziałam nigdy, oprócz zajawek w tv, a i tak darzę większą sympatią Guzik a nie tą brzydulę Steczkowską.

Gość spoko to teraz glosuje sie
za to że ktos jest ładny....a wiec brzydcy nie maja szans w tym programie-gwiazdy pamietajcie

nie głosowałam na zadna :P ale nie zgodze sie, ze steczkowska jest brzydka. uwazam ze jest bardzo ładna,zgrabna ( o gustach sienie dyskutuje :P ) , do tego ma mocny ładny głos a w programie udowodniła, ze potrafi sie pokazac tez w innej dziedzinie niz spiew. nie wydaje mi sie, zeby az tak jej zalezało na porshe- stac ja na nie :P a co do ani guzik- równiez pokazała sie z innej strony, do konca radosna i usmiechnieta, udowodniła ze potrafi walczyc. zabawnie wyglada w porshe :D wygrała jednak dzieki sympatii widzow- i nie ma z tym co dyskutowac, bo steczkowska tanczyła o niebo lepiej. proponuje zakonczyc wszelkie dyskusje na temat pań. program sie skonczył, dziekujemy. :) :P

Gość nie oglądałam tego programu
ale cieszę się , ze Guzik wygrała!! Steczkowska to paskudna zmanierowana czarownica, jedyne co ma ładne to ciało, ale twarz, głos, sposób bycia jest tragiczny... :o CZAROWNICOM MÓWIMY NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gdyby chodziło TYLKO o taniec
to nie moglibyśmy głosowac -tylko wyrok wydaliby jurorzy!!! ale to widze za trudne dla was .... jesli ktoś chce mojego głosu to ja łaskawie głosuje !!!!!!! Aniu gratulacje....

Gość nasze sprzeczki i kłotnie
juz niczego nie zmienia a jedynie popsuja nam nastroj.A to chyba niepotrzebne.Uważam ze szkoda ze wygrała Ania ale jesli wiekszość tak chciala to trudno.Nie bede sie kłocic bo i po co.Gratuluje mimo wszystko-tylko to mi pozostaje.Spokojnych snow szystkim życze i mało bezsensownych stresów jutro 🖐️

Gość a_dusia
masz racje sprzeczki niczego już nie zmienią, niemniej jednak pozostaje niedosyt....że nie wygrała lepsza :O

Gość nasze sprzeczki i kłotnie
musimy zaakceptowac ze czesto tak jest i powiedziec o tym glosno ale jednoczesnie miec odwage wyciagnac reke i pogratulowac dugiej stronie!