Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość haniutkaa

Mam problem z tamponami,dziewczyny pomóżcie

Polecane posty

Gość haniutkaa

Rok temu byłam nad morzem i pierwszego dnia niespodzianka... byłam zmuszona pierwszy raz użyć tamponów. Poszło gładko, nie przesiąkło, czułam się naprawdę super. Następnym razem też chciałam założyć tampon. Założyłam i zadowolona zapomniałam o tym. Po jakiejś godzince (chyba nawet nie) poszłam do ubikacji i co widzę? Wielką plamę krwi. Myślałam, że przesiąkło. Na siłę, prawie płacząc z bólu wyjęłam ten tampon i okazało się, że jest w połowie suchy, a krew leciała bokiem. Jakim cudem? Nic mnie nie uwierało. Od tej pory każda próba włożenia tamponu wygląda tak samo, on z pochwy po prostu wylatuje! Czuję go tż przy wejściu. Czy to możliwe, żebym się rozciągnęła od tych tamponów? Aha, jestem dziewicą

Gość zajebiaszczy dzien
co wyz tymi tamponami dzisiaj :O

Gość haniutkaa
Jak nie zamierzasz pomoc to sie nie wypowiadaj

Gość zajebiaszczy dzien
moge sie wypowiadac gdzie chce i pisac co chce wiec SIAD !!

Gość haniutkaa
Uspokoj sie...ja tu czekam na pomoc a nie na jakies kretynskie teksty

Gość zajebiaszczy dzien
sama sie uspokoj i nie szczekaj tak bo dostaniesz sraczki

Gość haniutkaa
Widze ze gimgowno caly dzien sie obijalo i teraz energia rozpiera...Doczekam sie w koncu na normalna odpowiedz?

Gość Maniek z braamy
Dobrym sposobem na to,zeby tamponu nie "wcielo" jest przywiazanie tego sznurka do nogi.Po prostu.

Gość haniutkaa
zbieram tampony w słoiku i później gotuję na nich barszcz :classic_cool:

Gość zajebiaszczy dzien
gimgowno??? piszesz o swoich psiapsiolkach ze szkolnej lawy??

Gość haniutkaa
Ok. Nie to nie. Topik zamknięty. Naprawdę wielkie dzieki dziewczyny za pomoc Jak zawsze niezawodne :o

o matko.... haniutka musisz wepchnac ten tampon glebiej ... tak zeby ci sie zmiescil caly palec , wtedy nie bedzie przeciekac ...

i spróbuj używać tamponów z aplikatorem, Tampaxów na przykład :) Nauczysz się, potrzeba trochę wprawy żeby wyczuć układ szyjki macicy i miesce gdzie najlepiej jest umieścić tampon.

Gość haniutkaa
No właśnie zapomniałam dodać że próbuję go włożyć głęboko ale on i tak się wysuwa :O :(

Gość haniutkaa
Mam właśnie z aplikatorem i wydawało mi się że już umiem je zakładać,za pierwszym razem nie było żadnych problemów, nie wysuwał się, nie przeciekał a potem nie wiem co się stało

Gość Madizx
Mówię ci że spróbuj większych rozmiarów bo na to wygląda że jest za mały. Każda z nas ma inną pochwę jedna mniejszą druga większą. Kup małą paczkę tamponów o rozmiarze normal i sprubuj... Jeżeli i to nie zadziała daj sobie spokuj i chodź z podpaskami :)

Gość ******************************
:D:D:D nie rozciagnelas sie na pewno :D:D:D nie takie rzeczy bedziesz jeszcze wkladac :D ;) pochwa sie skurcza i rozkurcza, on musi sie trzymac, popatrz na instrukcje obslugi;) najlepiej wkladaj tez na kucaka, caly palec powinnas zmiescic ,bo tak daleko tamtop musi dojsc