Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zlanasiebie

ALE MAM DOLA WSZYSTKO SIE WALI ZROBILAM GLUPOTE

Polecane posty

Gość zlanasiebie

moj tata jest strasznym awanturnikiem,zneca sie psychicznie nade mna i moja mamusia:(juz nie mam sil ostatnio chcialam sie zabic wzielam 15tabletek ale mnie lekarze uratowali,wczoraj znowu mialam w domu "halas"znowu darl sie na mame ,moja starsza siostra nie mieszka juz 5lat z nami a do tej pory musi sie leczyc u psychiatry:( dzisiaj nie wytrzymalam w pracy i sie wyzalilam kolezance z pracy i ona powiedziala,ze chce poznac mojego tate i z nim pogada:(dowiedzialam sie ,ze to najwieksza plotkara wszystcy beda teraz wiedziec,a jak moj tata sie dowie to mnie zabije uduis:(boje sie leze i rycze

Gość zlanasiebie
mam 18lat i nie mam gdzie isc,

Gość nieeciekawie
powiedz jej że już wszystko przeszło, że ojciec jest ok. że masz takie doły z powodu jesieni, i wtedy wygadujesz głupoty na swojego ojca, bo ma no np. słabszy charakter niż Ty.ze musisz odpocząć. podziękuj jej za dobre chęci. będzie wiarygodne jeśli sama w to uwierzysz, w trakcie rozmowy z nią

Gość cos mmi tu nie pasuje
18 lat?? i juz pracujesz?????????????????

Gość a ja uważam że absolutnie
nie powinnaś trzymać w tajemnicy przed wszystkimi, że twój ojciec to psychopata. Przecież on cie krzywdzi, targnęłaś się na swoje życie, powinnaś poszukac pomocy u psychologa a nawet na policji. Powinnaś razem z mamą zacząć działać, musicie walczyć o siebie, twój ojciec powinien poczuć, że nie jest bezkarny! Zbieraj dowody na jego zachowanie i do dzieła! Trzymam kciuki :) A babce-plotkarce na twoim miejscu opowiadałabym na bieżąco, co sie dzieje w domu.

Gość zlanasiebie
do nieeciekwawie---- zrobie tak jak mowisz:,,boje sie taty bardzo :( zrobilam glupstwo mowiac o tym innym:(ale emocje:(musze jakos to odkrecic

Gość ** ** ** ** ** ** *** *** ***
a ja myśle że powiedz tej osobie zeby nie mowiła że wie od ciebie...niech powie że się domyśliła...może to wcale nie jest zła osoba...uszy do góry

Gość zlanasiebie
pracuje juz od roku,zarabiam sobie sama na szkole, place za prad

nie martw sie musisz byc twrada trudno powiedzialas,stalo sie ,poprostu jesli niechcesz zeby nikt o tym wiedzial,to pogadaj z ta pania

Weżcie się z mamą za gada nie ukrywaj tego bo potem jak coś się dzieje to wszyscy mówią taki on spokojny czego chcą od niego

Gość nie chce zyc
ja ostatnio wzielam 16 :O i nic mi nie bylo... :(

Gość mala18
moj ojciec tez sie nad moja rodzina znecał az do pewnego incydentu . mama zlozyla pozew o rozwod a ojciec nie moze sie zblizac do naszej rodziny ii to my dalej mieszkamy w naszym domu ojca wyrzucilismy to on psoł wszystko w naszej rodzine . moja mama jest silną kobieta wiele przezyla ale dala rade katowi wygrala z nim