Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powiem wam prawde

Polskie kobiety są bardzo zawistne

Polecane posty

Gość powiem wam prawde

o urode, o facetów, o ciuchy, o dom, samochód , wykształcenie, sukces.. najzabawniejsze są kaszaloty które ważą po 80 kilo, cała ich rozrywka to net i ploty, ich mężaowie to żałosne nieudaczniki, wiodą nudne życie kur domowych i z zajadłościa obgaduja piekne kobiety sukcesu na przykład Dodę :)

Gość babeees
kobiety są zawistne tylko i wylacznie o drugie kobiety ;) zas chude kobiety zazdroszcza kobietom grubym ktore siebie akceptuja i nie odchudzaja sie :)

hahaha z ta Doda to troche przesadziliscie :D zeby tam byla jakas Letitia Casta to bym sie przyznala ze jej zazdroszcze :P

ooo nooo :D ech o taka to moge byc zazdrosna :D

A sa polskie aktorki np. Małgorzata Kożuchowska która ma kase, klase, pieniadze i talent, a nie jest rozwydrzona tandetna dziewuch z wystawionym srodkowym palcem.

Gość kajko i kokosz
To, ze wiekszosc uwaza, ze doda ma gust prostytutki, jest chamska i ma tandetna muzyke to raczej stwierdzenie faktow a nie zazdrosc.

o nie nie nie rany tylko nie Korzuch :( przeciez to typowa polska wies :( nieeeee please nieeeee :(

Gość blacharka
każdy ma jakis tam swój ideał jakbym miała taki ideał dla siebie wybrac z polskich gwiazd.... cholera trudno mi kogoś wymyślic, więc moze jednak z zagranicznych - liv tyler; dla mnie bogini - piekna, wydaje sie sympatyczna, ma klasę, ma tez pieniadze ale proszę tu mi nie wmawiac, ze zazdroszcze czegos Kożuchowskiej; tego kaczego dzioba może ? dziekuję - postoję

a z jakiej racji te szczuple to od razu te odchudzajace sie? to tak na marginesie bylo ;) a poza tym przeciez nie mozna uogolniac - sa ludzie wyzbyci idiotycznej zazdrosci jak to sie mowi _ \"zazdrosc pieknosci szkodzi\"? czy jakos tak :D

Nie wydaje mi sie, zeby ludzie nie lubili gwiazd z powodu zazdrosci. Jesli kogos naprawde sie podziwia to sie go lubi. Nie lubi sie tych osob, o ktorych sie mysli, ze nie zasluguja na slawe.

eee zrobilam byka no nie moge :D Kozuchowska oczywiscie:P klase ma np. Danuta Stenka

Gość najbardziej zawistna
baba jaką znam to moja"koleżanka" która ma 27 lat, nigdy w życiu nie miała chłopaka, nosi rozmiar 46 i skończyła tylko liceum, co ją strasznie boli bo wciąz opowiada jaka jest zdolna wybitna i na jakie studia to ona by się nie dostała, gdyby zdawała. A już najbardziej nie może znieść mojej osoby, jak tylko mnie widzi to zaraz zaczyna jaka to ja jestam wychudzona, że to niezdrowe i wyglądam jak kościotrup. Noszę rozmiar38. Faktycznie anorektyczny :)

Gość awwqwqw
bardzo bardz sa zawistne, szkoda gadac