Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość perle-moi

Ratunku przetluszczaja mi sie wlosy!

Polecane posty

Gość perle-moi

Wtedy gdy teoretycznie powinny sie najbardziej przetluszczac (tzn w okresie dojrzewania)moglam ich nie myc kilka dni i bylo ok,a teraz nie wytrzymuja nawet dwoch dni,mimo ze ciagle sa zwiazane.To co by bylo gdybym je czesto czesala itp!Tragedia!Nie wiem co z nimi robic,nie chce myc ich co dzien.Znacie jakies skuteczne sposoby na zmniejszanie przetluszczania?Planowalam codziennie robic masaz skory glowy,to podobno dobrze wplywa na wlosy,ale w tej sytuacji to niemozliwe...

Gość włosata
TO JE UMYJ HAHAHA

Gość jesteeem
Nie wytrzymują nawet dwóch dni, no patrz. Ja myję głowę CODZIENNIE. Czego i tobie życzę. Potem w kolejce jak się stoi za kimś, to aż jedzie smród od niemytych włosów.

No coz. Mam taki sam problem, innej rady nie ma jak tylko ich codzienne mycie. Przynajmniej na moje wlosy nic nie dziala. Uzywaj delikatnych szmponow, nie nakladaj odzywek bez splukiwania, ogranicz pianki, zele bo to dodatkowo obciaza wlosy. Moze powinnas przebadac hormony, moze tu tkwi problem

Gość perle-moi
a wlasnie nie uzywam zadnych pianek itp.Nigdy mi sie nie przetluszczaly a teraz bardzo :(

Gość niebieskooook22
ciekawe jakie hormony trze by było zbadać? płciowe?