Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwatpilam juz na calego

Czy on mnie na pewno pragnie? Mam watpliwosci....

Polecane posty

Wspominam mego exa. Chcoiaz okazal sie totalnym dupkiem, chamem i zranil mnie bardzo to samo obcowanie z nim to byla jedna wielka rozkosz. Rzucalismy sie na siebie od drzwi, calowalismy sie namietnie i gleboko, nie wstydzilam sie perwersyjnych zachowan-jego to tak krecilo. Jego rece wedroqaly po calym moim ciele, nie mogl sie ode mnie odlepic. Moj obecny facet. Facet zaradny, meski, dba o mnie, zadna ciapa, potrafi postawic na swoim. Kolezanki mi go zazdroszcza ale.... mam dystans, wstydze sie pokazac swoja prawdziwa druga nature ta dzika, nieokielznana. Kiedy lezymy i calujemy sie te pocalunki nie sa juz tak namietne, nie sa tak glebokie jak kiedys gdy calowalam sie z ex... jego rece tak niezdarnie wedruja po moim ciele, tak jakby bal sie czegos. A co najgorsze to ja zaczynam sie od niego odsuwac bo mam wrazenie, ze on mnie nie pragnie. Facet ma 27 lat, mial troche dziewczyn przede mna( potwierdzone). Seks i zwiazek z kobieta to dla niego nie nowosc, ma spore doswiadczenie a ja czuje sie przy nim nie jak kobieta ale dziewczynka.

Gość emy
zazdroszcze ci

Gość zwatpilam na calego
czego?

podszyw, nieudany

Gość p.kobieta.....
zauwaz, ze to ty sie wstydzisz skad wiesz, ze on tego nie potrzebuje? chciałabys powtorki zranien z facetem, ktory ma mze sporo emocji, ale wykazuje brak uczuc?

Dlaczego zaczelam sie wstydzic? Zaczelam sie wstydzic bo zauwazylam, ze on jakby broni sie przed moja namietnoscia.

Gość rsrsrsrsrrs
moze on juz taki jest nie kazdy facet moze i umie byc 100 procentowym kochankiem

Gość elwiraaaa
wiesz co?.. powinnaś z nim szczerze porozmawiać czego oczekujesz w sprawach erotyki, po co się męczyć??

Gość kaśkaa29
roznica temperamentow czasami do pogodzenia czasami niestety nie

mam hiva dowiedzial sie o tym

po co ja sie Qrwie z kazdym

syfa juz mam i co wy na to jestem stratna

Gość tak to już bywaze
pierwsza milosc przezywa sie najitensywniej. Ja mam tak samo. Bylam kiedys z kims kto przewracal mi siwat do gory nogami i myslalam,ze bedzie to wieczne..ale tak sie nie stalo.. Pozniej bładzilam miedzy kolejnymi romansami az poznalam JEGO. Cudownego, troskliwego ale raczej spokojnego mezczyzne. POBRALISMY SIE. Mamy udany seks ale bez perwersji i zaskoczen. Nie rzucamy sie na siebie, nie ladujemy w milosnym uscisku ... Tak samo jak Ty tesknie za dawna ja...

ale mi sie mchce dupic jest ktos chetny myje sie raz na tydzien pizde mam grzybice i lubie po francuzku

Gość Ona_to_ja
Porozmawiaj z nim o tmy, jak najszybciej. Ja czekalam i mój zwiazek sie skończyl. Tez nie czulam się pożądana. W końcu czulam się tak niespelniona, że milość wygasla...

Gość szkoda że
takie wulgarne niektóre odpowiedzi tu padały bop temat interesujący, ja mam podobne odczucia co do mojego faceta i nie wiem co z tym zrobić