Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dorooota

Boże ale mi si dzisiaj przydarzył koszmar do konca zycia tego nie zapomnę!!!

Polecane posty

Dzisiaj rano moja mama poprosiła mnie abym poszła na działkę wyrzucić na kompost stertę siana po koszeniu. A że było tego dużo, powiedziała zebym wzięła sobie kogoś do pomocy. Więc ja i moja koleżanka Paulina poszłyśmy na tą działke. Za altaną stała ta stertka. Paulina stwierdziła ze szkoda jej tak odrazu wyrzucać bo jest fajna i zebysmy sie najpierw na nią porzucały i poskakaly tak dla zabawy i popchnęła mnie na nią ja sie rozkopuje bawie smieje az tu nagle cos twarde pode mną...ja mysle co to jest i rozkopałam to bardziej. Ludzie mozecie mi nie wierzyc az mi łzy do oczu napływają jak to pisz, ja patrze a tp noga jakaś!!! odkopalismy to a tam trup!! Zaczelysmy tak spierdalac ze ja myslałam ze zaraz zemdleję z starchu!! wpadłysmy do domu i zadzwoniłysmy na policje. policja tam przyjechała wszytsko zabzpieczyli wzili go z tamtąd.Okazało sie ten denat został zabity gdzis tu na działkach i sprawcy go wrzucili pod tą stertę...Niopodal mjej działki zobaczono krople krwi które po kspertyzie wykazały ze jest to krew tego trupa... Ja na ta działke wiecej nie ide...moja mama rozważa jej sprzedaz...naprawde ile zyje to takie cos mi sie nie zdarzyło.

Gość no fajna sciemka
gdzie ci się siano do tej pory utrzymało jak sniegu wszędzie w trzy dupy?

Gość fsajblrdsghtfjnhgkfchgmc
o jezu :o współczuję :( zawsze się bałam że coś podobnego mi się przytrafi, tj że gdzies w lesie, nad rzeką czy gdzieś też trafię na jakieś zwłoki :( trzymaj się ! z czasem o tym zapomnisz

Gość fsajblrdsghtfjnhgkfchgmc
tzn pewnie niestety nie zapomnisz, ale z czasem będzie Ci się rzadziej o tym przypominać

Gość współczu
o ile to prawda a nie tania sensacja rodem ze skanadali

Gość a ile masz lat
jak zaczynałam czytać, to myślałam, że może seks ci wyszedł z Pauliną, a tu trup:o

Gość jarocke
bajkopisarko, zacznij pisać kryminały.

Gość tajniak
...Niopodal mjej działki zobaczono krople krwi które po kspertyzie wykazały ze jest to krew tego trupa... Jakaś dziwnie szybka ta ekspertyza i w dodatku skąd wiesz o jej wyniku? Śledztwo nie trwa jeden dzień. Marna prowokacja , oj marna.

Gość dziwne.
mam wrażenie że ktoś to sobie wymyślił :O