Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marceliona

mam kilka próbek tego samego perfumu-w co mozna je wlac zeby byly razem?

Polecane posty

Gość marceliona

mialam kiedys taka fajna buteleczke do ktorej mozna bylo perfumy wlewac ale juz nie mam bo sie stlukla.wiecie moze w co mozna tak wlac probki zeby byly razem?

kiedys kupilam sobie taki mini perfumik w opakowaniu jak dlugopis,mozna bylo je odkrecac i tu wlewalam sobie probki.oczywiscie po tym\"orginalnym\" perfumku musialam w goracej wodzie umyc opakowanie zeby zapach nie przeszedl.a kosztowalo to bardzo malo bo 8 zl

Gość Aspazja53
Hej. Masz w sobie cos z ALCHEMIKA. Tak jak ja. Perfumy o podobnej nucie zapachowej mozna mieszac , ale tylko w szklanej butelce. Niektore kompozycje zapachowe neutraLIZUJA SIE I ZAPACH JEST BARDZO SLABY. Zrob probe...powodzenia...

Gość marceliona
no wlasnie o cos takiego chodzi....a moze w jakis drogeriach(rosman,natura) to bedzie?????

Gość jakak
w drogerii raczej tego nie kupisz. Mozesz zapytać w rozlewni perfum, są takie np. w centrach handlowych.

Gość marceliona
jakak wiem ze w tesko u nas sa takie rozlewnie ze mozna kupic taki perfumik nalewany ale ciekawa jestem czy tak sprzedadza sam pojemnik

porozmawiaj z jakąś konsultantką avonu....może będziesz mogła zamówić sobie taki,bo w sklepach raczej takiego czegoś nie kupisz...

Gość dkdkkakak
Laska, naucz się najpierw że to są PERFUMY. "Perfum" mówią niedouczone i nierozgarnięte niunie, których rodzice skończyli pięć klas.

Gość marceliona
boze nie czepiajcie sie literowek

Gość takajaaa
Błagam, PERFUMY, te perfumy, a nie ten perfum!!! Na litość! To nie kwestia literówek, ale złego rodzaju gramatycznego! Nie znoszę, jak ktoś tak móiw, czy pisze

Gość przeciez to nie literowka
skoro piszesz TEGO SAMEGO PERFUMU!

Gość jak z dodatkiem spirytusu
to w gardło :P :classic_cool:

Gość marceliona
hellishbloodystorm no wlasnie tak pomyslalam ze tam mozna bo kiedys tam kupowalam taki wlewany zapaszek