Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hlava

czy ktos z was mial przekluty jezyk?

Polecane posty

Gość a czemu pytasz

Gość hlava
poniewaz zastanawiam sie czy sobie jezyka nie przekluc, i mialabym pare pytan, do kogos, kto juz to zrobil :)

Gość taka sobie dziołcha
moja kuzynka ma przekłuty język, ja przy tym byłam, a potem słuchałam opowieści kuzynki, więc mogę Ci odpowiedziec na pytania :):P

Gość jaa...
jak bedziesz chciala przekluc w jakims studiu tatuazu lub u kosmetyczki to nie bedzie bolec,podobno po znieczuleniu bedziesz mogla pic sama wode,bedziesz miec trudnosci z mowieniem wyraznym i z jedzeniem,ale po kilku dniach wszystko wraca do normy

Gość taka sobie dziołcha
moja kuzynka robiła kolczyk u kosmetyczki i nie dostała żadnego znieczulenia

Gość hlava
no wlasnie nad tym bolem w trakcie przebijania sie najbardziej zastanawialm... ale skoro jest znieczulenie to super:) zastanawia mnie jeszcze jak sie go nosi, czy w czyms nie przeszkadza itd, czy sa jakies minusy?

Gość jaa...
z tym znieczuleniem to chodzilo mi poprostu o zwykly lod a nie o jakis zastrzyk,ale duzo moich kumpeli ma kolczyka w jezyku i nic ich nie bolalo.Na poczatku jedynie seplenily troche,ale w niczym nie przeczkadza

Gość hlava
aaaa no to bol w trakcie przebijania dalej mnie przeraza:D

Gość taka sobie dziołcha
w całowaniu też nie podobno ;) a samo przekłucie podobno nie jest bolesne, czuc tylko wbijanie igły, a opuchlizna zaczyna shodzić po kilku dniach i po tygodniu, góra półtora już wszystko jest zagojone

Gość Moniś18
ja mam kolczyk już półroku. Więc tak: przekłucie nie boli jeżeli masz znieczulenie, ja nic nie czułam, jeżeli nie chcesz miec problemów z mówieniem, jedzeniem i bólem to po wyjścu z gabinetu podejdź do jakiejs kanajpy i poproś o kostki lodu ja ssałam cały dzien a na drugi normalnie jadłam obiad. Na poczatku troche bedzie Ci dziwnie jesc ale kilka dni i się przyzwyczaisz. Czy przeszkadza w czyms? hm... mi w jedzeniu nie, mówieniu nie, jesli chodzi o strone intymna to tylko pomaga :P ważne żeby kolczyk nie był za długi i nie obijał się o zęby mi się zagoiło po 2 tygodniach ale dopiero po miesiącu zmieniłam na krótszy. Powodzenia i trzymam kciuki :)

Gość hlava
dzieki wielkie :) a Twoja kuzynka nigdy pozniej na niego nie narzekala?

Gość taka sobie dziołcha
nie i jest bardzo zadowolona, że go zrobiła :)

Gość jaa...
poprostu tam gdzie pojdziesz przebic jezyk musisz dowiedziec sie o znieczulenie i po sprawie