Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cafe ole

co na prezent gwiazdkowy dla niemowlaka?

Polecane posty

Gość cafe ole

jestem chrzestnym dziewczynki (4 miesiące) i w zupełności nie wiem co kupić na gwiazdkę, paczkę mam zamiar wysłać bo ona mieszka za granicą, dlatego ograniczam się do gwiazdki nie rozdrabniajac na mikolaja jeszcze bo zbankrutuje na kosztach przesylki POMOZCIE!!! czy w ogole cos kupowac, bo w sumie dzieciak nic nie kuma w tym wieku :)

Gość cafe ole
pomozcie kobity :)

Gość flaszke wina
z etykieta - otworzyc w 18 rocznice urodzin

4-miesięczne dziecko bawi się grzechotkami,gryzakami...Dobre są zabawki z Fisher Price\'a.

Sa też fajne misie z pozytywka ,które grają łagodne melodie:)Mój synek w tym wieku dostał zestaw grzechotek,gumową książeczkę i parę ciuszków

ja tez mam ten sam dylemat.Moje dziecko urodzi sie lada dzień i na święta mam nadzieje ze bedzie już z nami wiec chce tez zakupic jej jakiś prezent,tylko co?? Ma już wszystko od ubranek po zabawki bo wiadomo ze kupowaliśmy jakieś maty edukacyjne karuzele i tak dalej.Troche ciuchów dostałam troche ktoś mi oddal.Wiec moze macie jakiś pomysł?? Mamy już lezaczek,mate edukacyjną,karuzele...

Raczej cos grającego,świecacego,zostanie na dłużej.Bo czym innym interesują sie takie maluchy.Może jakas mata edukacyjna...

Eeee tam nie kuma. Moja Lusia to dopiero smark, ledwie miesiąc ma, a szczerzy się na dźwięk pozytywki, takiej o: http://wszystkodladziecka.com.pl/pozytywka-pluszowa-miś-p-306.html Dodatkowo tymi swoimi niezgrabnymi łapami macha i \"rozhuśtuje\" te księżyce i gwiazdki co z dupci tego misia wiszą. Podobno takie dziecko nie wie, że ma rączki, ale mi się dosłownie w to wierzyć nie chce, bo wywracanie maskotek opartych o brzeg łóżka i \"rozhuśtywanie\" tych miśkowych zwisów to jej hobby ;) A 4-miesięcznemu brzdącowi kupiłabym może coś w tym stylu: http://www.allegro.pl/item271322850_4w1_karuzela_lampka_stojak_gimn_pianino_wyprzedaz.html albo inny przyrząd \"gimnastyczny\", taki typu stojak, jak ten z linka, bo one są bardziej \"przyszłościowe\" niż maty, tak mi się przynajmniej wydaje.