Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kolorowa jak diabli

puzzle podlogowe - warto czy nie warto?

Polecane posty

nie mam w domu dywanow:P:P rozkladam corce koce na podlodze:) pomyslalam ze dobrym pomyslem jest kupienie puzzli podlogowych ktore zlaczone tworza mate .. moze zostane zjechana :P bo to juz moj 2gi temat dzis ale co tam:D fajne sa takie puzzle?jest do nich jakies ograniczenie wiekowe?? czy mozecie polecic jakies konkretne?? http://www.bobosklep.pl/index.php?cPath=31_106

Ja polecam takie puzzle :) Są bardzo fajne. Moja córcia też przez jakiś czas bawiła się na kocu ale jak zaczęła raczkować a potem wstawać to bardzo się na nim ślizgała :o ... Na puzzlach nie ma tego problemu :) Ja mam takie zwykłe kopione w pierwszym lepszym sklepie zabawkowym - za komplet dałam ok.20zł (kupiłam 2 komplety żeby powierzchnia puzzli była jeszcze większa).

fajne są :) my mamy takie z kubusia puchatka tylko te nasze sa takie baaardzo grube i musze pilnowac zeby mala z nich nie spadla bo mogla by sobie główke potluc. Ale naprawde jest na takich cieplutko bo fajnie izolują :)

SUPER SPRAWA! Mamy zwierzaki i owoce i synek od rana do wieczora by układal.Dziecko dużo moze się przy nich nauczyć-kolory , kształy ,operuje sprawnie paluszkami itd. Tylko radziłabym wybrac się do normalnego sklepu(kupowałam je zdecydowanie taniej)