Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proszę o pomoc ....

Prezent dla chłopaka- proszę wejdźcie, oceńcie i pomóżcie --szczególnie panowie

Polecane posty

Gość proszę o pomoc ....

Witam,zastanawiam się co kupić mojemu chłopakowi,Oboje mamy po18 lat. Prosiłam o wejście szczególnie panów,ponieważ moj chlopak jezdzi na motorze, to jest jego pasja.Chcialam więc na swięta kupić plakat z motorem i obrobić go w antyramę :) Nie wiem czy to dobry pomysł ? Do tego dokupiłabym jakieś ubranie, np sweter. Moze macie jeszcze jakies propozycje?Prosze pomózcie ...

Hmm .. ja kiedys tez kupilam taki obraz(dosc duzy) z jego ulubionym motocyklem:-)) bardzo mu sie podobal.

Gość proszę o pomoc ....
ale chyba po prostu udostepnię mu swoją rurę wydechową

Moj tez smiga na moto, plakat z motocyklem fajny pomysl ale musi byc to albo jego moto albo jego wymarzone poza tym: - torba na moto - bielizna termoizolazyjna - podnosnik do moto jezeli lubi sobie tez tam grzebac, przydaje sie na wymiany kol itp - ksiazka - w zaleznosci od zaawansowania albo ogolie o technice jazdy albo np na torze - poszukaj z wydawnictwa bukrower, sa tez ksiazki opisujace trasy na moto z fanymi winklami np po alpach itp

Gość proszę o pomoc ...
Bardzo dziękuje za pomoc:) Niestety nie dysponuje dużą sumą pieniędzy, wiec nie kupie mu mega duzego plakatu, bo sama antyrama kosztuje 50 zlotych :D A wy jak dawałyście plakaty to juz oprawione czy w tym rolonie w ktorym sie kupuje? Do tego postanowilam kupic jakis sweter, mysle ze w Reserved będzie jakaś nowa kolekcja, najwyzej zostanie Diverse albo Wrangler :O

Oo wiedze ze nie jestem sama w temacie :) Mój Piękny też jeździ na motorze, na ścigaczu :O Plakatow ma mnostwo... ja zamierzam kupic sweterek albo perfumy chociaz to drugie jest juz oklepane :O Hmm do tego porobie troszke wyzywających zdjęć na motorze, on to uwielbia :)

Gość 4576960970
a gdzie taki plakat z motorem można kupic? patrzyłam na allegro ale marny wybór

Moj facet patrzyl w Empiku, ale nie bylo, a oni nie wybierają tego co ma wisiec tylko dostawca:) Muszę się przejść bo pamiętam ze babka mowila o jakiejs stronce :P Na Allegro nawet nie ma co szukac bo to szajs. Znalazlam jakieś plakaty na stronkach ale to zadna rewelacja :O Lepiej przejsc sie po mieście i poszukac

Gość proszę o pomoc ...
On juz dawno wyrósł z gier komputerowych :P

Gość ambasiak
W tym roku mój facet dostał strzelanie policyjne, jarał sie tym od dawna, a na Super Prezenty można to było kupić za śmieszne, a przynajmniej w końcu kupiłam coś, z czego na pewno jest zadowolony.