Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawiedziona allegrowiczka

Lipa z prezentem na mikołaja ! Co mam robić?

Polecane posty

Zamówiłam prezent dla swego faceta. Towar miał być wysłany w piątek,za pobraniem. Znajoma mówiła że na wtorek już będzie na 100 % a dziś mamy środę a towar nie dotarł. Chce mi się płakać :( mój facet nie dostanie prezentu w terminie , o ile w ogóle to przyślą bo gość z którym gadałam nawet nie wie czy towar ktoś wysłał !!! Dostanie negatywa jak nic!!!

Wkurzona jestem na maxa :O

Gość perdolnięta
nie dramatyzuj, powiesz mu, że prezent w drodze i będzie z opóźnieniem; to nie małe dziecko, zeby miał ryczec, bo 6. grudnia mikołaj o nim zapomniał

Gość mam podobny problem
Tyle ,że ja zamówilam towar i wiem ze napewno zostal wyslany 26 listopada i do tej pory nie dotarl.Co gorsza to nie dla faceta tylko dla synka 8 letniego.Jestem tak wsciekła na poczte polska ze dosłownie eksploduje zaraz.Poczekam do 17 i pojde do zabawkowego po kolejny no bo jak mu wytlumacze ze mikolaj mu nic nie przyniosl bo poczta przegina.GGGGrrrrrrrrr

Gość ** ** ** ** ** ** *** *** ***
ja nie rozumiem jednego...ciągle ktoś na pocztę narzeka, a nadal korzystacie z ich usług?? firmy kurierskie może tez nie są rewelacyjne, ale można przynajmniej śledzić losy paczki.

trzeba było złożyć zamówienie wcześniej... Zawsze trzbea brać pod uwagę poslizg w wyslaniu przelewu, w wysłaniu i na Poczcie... Jeny...

Gość hmmjhdhaL
prezenty robi sie dzieciom :P

Nie będzie płakał ale głupio mi będzie :O

Gość -Kitty
No niestety, poczta polska nawala , bo ostatnio masowo zwalniają się z tej instytucji podrzędni, czyli fizyczni pracownicy. Ze względu na małe płace. Ta mi mówł mół listonosz. Ja paczkę priorytetową dostałam po tygodniu.

Gość robaczek41+
a co zamówlilyscie ze jeszcze nie doszlo?

Gość alicjjjaaa
powiedz, ze sniegu nie ma i mikolaj ma opuznienie;p

Ja raz zamówiłam sobie z chłopakiem coś z sexshopu i też nie doszło, to byłu już chyba półtora miesiąca temu :D więc zaginęło na poczcie :/ Napisałam im, żeby nie wysyłali ponownie bo już zdążyłam sobie to kupić gdzie indziej ;/

to widzę że podobne sytuacje się zdarzały :O ja się obawiam że ten gość w ogóle nie wysłał towaru :O

Poproś go żeby ci zrobił zdjęcie albo zeskanował dowód wysłania (nie wiem jak to się nazywa :D :D), teraz praktycznie każdy ma aparat cyfrowy albo w komórce :/