Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obserwatorrrr

jak sie czulyscie jak wasi eks z wami zrywali? i co bylo tego powodem?

Polecane posty

Gość obserwatorrrr

?

Gość foxy roxy
Mój zrobił mi przysługę. Nie kochałam go, olewałam na maxa, romansowałam na boku z innymi a byłam z nim z wygodnictwa i przyzwyczajenia. W końcu nie wytrzymał i mnie rzucił. Pamiętam, że On płakał a ja byłam wściekła bo ucierpiała moja duma. ALE.... Trzy dni po rozstaniu poznałam Miłość Mojego Życia. Faceta, który w przeciwieństwie do mojego Exa, sprawiał, że zapominałam o całym świecie, serducho biło mi szybciej i krew dziko tętniła w żyłach. Po raz pierwszy w życiu zaczęło mi ZALEŻEĆ i wszytsko inne przestało mieć znaczenie. I w przeciwieństwie do bylego, ten nie łasił się u moich stóp, nawet o mnie nie zabiegał... wręcz przeciwnie... musiałam się nieźle nagimnastykować zanim go zdobyłam. Półtorej roku go goniłam zanim dogoniłam... :P Teraz jesteśmy 4 lata po ślubie a razem w sumie 8 lat i nadal świata za nim nie widzę. A Ex... z tego co wiem jest z jakąś sporo starszą od siebie kobietą i chyba nie może się zdecydować... czy to TO czy jednak nie... bo mimo długiego stażu nawet się nie oświadczył.

ja mialam calkiem podobnie, jak foxy roxy :) wiele razy chcialam go zostawic, ale po prostu mi na to nie pozwolil, plakal, wzbudzal litosc. Az w koncu, kiedy mi zaczelo troche zalezec stwierdzil, ze go ograniczam i zostawil. Pare dni pozniej poznalam przyjaciela mojego kolegi i swiat mi zawirowal:) oczywiscie, jak w powyzszym przypadku-facet kompletnie to zlewal, no ale na razie sie nie zrazam-wprawdzie nie utrzymujemy kontaktu, ale czekam na jakas okazje, kiedy znow bedziemy mogli pogadac no i mam nadzieje, ze tak jak w przypadku foxy roxy cos z tego bedzie:) a eks?? cieszy sie wolnoscia ze swoim kumplem, pewnie pija do parteru i gadaja, jaka to ja zla bylam:)

hejka;) ja sie czulam fatalnie;( bardzo dlugo o niego walczylam..ale on mnie tylko wyzywal...powod;;mialam duzo kolegow i lubialam wypic..i kilka razy sie pocalowalam z bylym..dlatego