Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lusesita de Milagros Dolores

a kto jutro znajdzie rózgę w bucie?

Polecane posty

Gość 2gether
w buty /?? o shit a skda jestes?

Gość
u mnie bedzie skarpetka 😭 moj prezent wykupili 😭😭

M...od sw Mikoałaja;) ja jestem niegrzeczna...nawet w tej chwili...nie powinno mnie tu byc...a jestem:D:p do mnie ma najblizej:classic_cool:

Sugerujecie że jakis obcy facet wejdzie mi do domu i będzie rózgi podkładał ? Chyba sie poświęcę i nie zasnę dziś. Jak go zdybie, jak go tą rózgą potraktuje 😠 odechce mu się głupich dowcipasów po nocy. :o

ale ja niego czekam...i nie zamierzam wcale płakac jak ten\"obcy \"facet wtargnie do mojego domu:D chybga nawet zostawie okni uchylone...przez komin moze miec problem:D:p

Zasługuję ? :o A jak to co, ma dokonać samobiczowanie potem ? :o Choinka coś mi się zdaje że się spąchnęła z lampkami, schowała się za całym stosem rupieci.. Na razie zaczekam aż będę zdrowszy.

ale w tym roku chyba zaszaleje i zawiążę Mikołajkowi wstążeczkę na rózdze , a 'paczuszkę obkleje watą, będzie tak świątecznie:)

--> Asiulka.. Na miom terenie jest to prawie niemożliwe. :classic_cool: Po zatym on nie wie ża ja juz wiem. :P { Myrevin, trzeba wystawić buta i zakryć pupę } Chyba będę spał dzisiaj w wannie. :o

macie ..jakies niezdrowe skojarzenia:p a przeciez..to miły starszy pan:D:p

Myrvin . lepiej stan w kącie ,tylko nie przy ściance z płyty (to też nie pomoże ) jak nic dupsko spuchnięte rano:P

Załamaliście mnie. Teraz to już na pewno nie zasnę. Ciężko będzie z jaśkiem w bokserkach. :o

a to ty pierwszy raz będziesz miał \"jaśka w bokserkach ?, myślałam ,że facet sie z tym rodzi:P

--> jankesa Dzięki za wyrozumiałość. Pisząc jasiek miałem na myśli małą poduszkę umieszczoną na pośladkach. . :P