Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Elwirkak21

Jakie sa wasze najwieksze cele w zyciu?

Polecane posty

Gość Elwirkak21

Moim jest skonczenie studiow , znalezienie dobrej i stalej pracy oraz zalozenie rodziny .Chce wyjsc za maz za mojego obecnego chlopaka , miec dwoje dzieci najlepiej chlopca i dziewczynke i wybudowanie jednorodzinnego domku To by bylo na tyle

- własne mieszkanie - awans społeczny - kariera, prestiżowa praca - niezależność finansowa No i skończenie studiów, ale dla mnie to środek do osiągnięcia wszystkiego co wyżej:)

Gość arcctgx
skonczyc studia skonczyc drugie studia dobrze platna praca, ktora sprawia mi przyjemnosc kupic mieszkanie samochod otworzyc wlasny pub pozdrozowac

Gość ewka21
skończenie studiów znalezienie dobrze płatnej pracy w której będę sie spełniać być szczęśliwa w małżeństwie (dotarcie sie) 2 zdrowych dzieci

Gość iiiiiihaaaiiiiii
schudnac stracic w koncu dziewictwo ale z kims warosciowym znalezc meza lub fajnego i milego chlopaka znalezc prace dobrze platna a potem sie zobaczy

Gość arcctgx
tez zapomnialam o jednym celu... nie dac sie namowic na malzenstwo! ;]

Gość dostać nobla

Moje cele w życiu: -Nauczyć się 5-6 języków na poziomie dobrym.:) -skończyć 3 kierunki studiów. -Zwiedzić każdy kontynent i jak najwięcej państw. -Pomieszkać trochę we Włoszech i trochę w Hiszpanii(Barcelona :D) -kupić ładne mieszkanie ....albo najlepiej dom. -otworzyć własna firmę albo może sklep. -No i oczywiście ożenić się z najwspanialszą na świecie kobietą :) -pomóc komuś. To chyba mi na razie starczy jakbym sobie cóś przypomniała to wspomnę :D

nauczyc sie tych jezykow obcych o jakich marze co laczy sie z ukonczeniem studiow.... pracowac w takim zawodzie jakim chce..... zwiedzic ameryke poludniowa......i bliski wschod..... miec wlasne male mieeszkanko......w jakiejs stolicy fajnego krajuu.....najlepiej nie europejskiego

skonczyc studia byc wlasnym szefem czyli otworzyc wlasne biznesy posiadac aktywa miec swoj dom spotkac wreszcie na swej droge swoja druga polowke pomaranczy

Gość DEOKSYRYBONUKLEINAaaaaaaaaaaaa
ja bym chciała znać na pamięć wszystkie cześci z których składa się Boeing 747 :o

Gość
być dobrym człowiekiem, nie mieć niczego na sumieniu, żyć szczęśliwie, być kochaną

A no samochód i prawo jazdy :) o tym bym zapomniała... no i fajnie było by się nauczyć sztuk walki, a cudownie było by dopiero gdybym miała szkołę tańca i przynajmniej parę teledysków stażu :)

Gość ej ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
jestes lesbijką ?

I kupić wielkąąąą więlkąąąąą ogromniastą plazme na której będę widzieć drobne niedoskonałości gwiazd filmowych grających w moich kochanych horrorach :D

a z jaką kobietą byś się chciała ożenić ? :D ja bym chciała z monicą belucci :D tylko, że nie jestem lesbijką, niestety.a ona ma męża i dziecko 😭

no ja myślę o takiej realnej kobiecie a nie gwieździe z photo shopa :)

sorki ze tak pytam....a ludzie z twojego otoczenia wiedza o twojej orientacji.... nie chodzi mi o takich bliskich tylko troche dalszych.. wybacz jesli jesten wscibska...nie musisz odpwoiadac:P

Nie no spokojnie...nie ludzie z mojego dalszego otoczenia nie wiedzą...i nie muszą to moja prywatna sprawa z kim jak i dlaczego będę się wiązać :) Nie mam pretensji nie martw się ...pytaj o co chcesz :)

Gość Mój cel
Nigdy się nie narodzić. Ale to chyba taki cel na wczoraj :O

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
up podnosze