Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sssilly maggot

tutaj umieszczamy listy do św Mikołaja

Polecane posty

Haha! Dobre. :p W sumie to ja nie wiem. :p Za głupia jestem, żeby myśleć po co mi mąż, przynajmniej na razie. :D :p

Gość he he
Sssilly maggot - skąd ten pomysł na twój nick ?

Gość wygrać jakąś kasę

Gość he he
i tak nie przywrócili mojego postu...:(

Ja Swiety Mikolaju prosze Ciebie o to zeby moja rodzina i przyjaciele byli szczesliwi i zdrowi, zebym w koncu zobaczyla sie z przyjaciolmi, zeby ta osoba na ktorej mi zalezy i o ktrej nie moge przestac myslec zrobila cos zeby umocnic nasze relcje jak sie tylko da najbardziej(:P), zeby dobrze mi szlo w szkole, zebym nie miala problemow z koncentracja, zeby moj angielski sie polepszyl, zebys mi zabral troche tluszczu z ud, brzucha, rak i przeniosl na piersi, zeby moje najskrytsze marzenia sie spelnily, zebym ogolnie byla szczesliwa, i cala reszta swiata tez, i zebys mi dal szczurka:D Dziekuje, odwdziecze sie :* :P

Gość draska
ja bym chciala zeby mnie ktos pokochal

Gość 350 hps
Spotkać wreszcie tą piękną, mądrą i dobrą w jednej osobie. I żeby niezajęta była.

Gość he he
mam już, ale wolę jeszcze bardziej anonimowo. Zresztą dużo forumowiczów ma swoje czarne nicki a pisze pewne rzeczy na czerwono :)

Gość czesiur
drogi Mikołaju spełnij proszę marzenia i życzenia wszystkich którzy sie wpisali nade mną , ja sobie jakoś poradzę :)

Gość Nefer
Mikołaju proszę Cię o to,by ktoś mi dał jeszcze jedną szansę.

Gość jest jeszcze
gwiazdka

listy my osobiście wysyłaliśmy wraz z dzieciakami każdego roku z wielu stron - tzn. w Inernecie, ale tego roku skorzystaliśmy z mężem ze strony www.imikolaj.pl i zafundowaliśmy naszym dzieciakom super niespodziankę, nigdzie indziej tego nie widziałam. To tak: wysłaliśmy z dzieciakami listy syn umie pisać, ale córa jest młodsza, ma 3 latka, więc nie za bardzo u niej z pisaniem hehe, ale za nią z moim mężem i synem wpisywaliśmy, a ona coś brzdąkała co mamy wtrącić do listu załączyliśmy zdjęcia dzieciaków i było też pole, by napisać kilka słów o nich. Zapłaciliśmy tylko kilkanaście złotych, a otrzymaliśmy super list zwrotny w formie wideo od samego Świętego Mikołaja. Mówił do dzieciaków po imieniu, wplecione były zdjęcia dzieciaków, które załączyliśmy na ich stronę i w ogóle Mikołaj stał się dla nich w końcu bardzo rzeczywisty, mogłabym rzecz, że namacalny niemal hehe ... a Jula aż się posikała ze szczęścia w pieluszkę hehe polecam

te listy my osobiście wysyłaliśmy wraz z dzieciakami każdego roku z wielu stron - tzn. w Inernecie, ale tego roku skorzystaliśmy z mężem ze strony www.imikolaj.pl i zafundowaliśmy naszym dzieciakom super niespodziankę, nigdzie indziej tego nie widziałam. To tak: wysłaliśmy z dzieciakami listy syn umie pisać, ale córa jest młodsza, ma 3 latka, więc nie za bardzo u niej z pisaniem hehe, ale za nią z moim mężem i synem wpisywaliśmy, a ona coś brzdąkała co mamy wtrącić do listu załączyliśmy zdjęcia dzieciaków i było też pole, by napisać kilka słów o nich. Zapłaciliśmy tylko kilkanaście złotych, a otrzymaliśmy super list zwrotny w formie wideo od samego Świętego Mikołaja. Mówił do dzieciaków po imieniu, wplecione były zdjęcia dzieciaków, które załączyliśmy na ich stronę i w ogóle Mikołaj stał się dla nich w końcu bardzo rzeczywisty, mogłabym rzecz, że namacalny niemal hehe ... a Jula aż się posikała ze szczęścia w pieluszkę hehe polecam bardzo

Gość lacasaboracha
żeby nam się udało

Gość naprawde zaprawde ppowiadam ci
miłości, szczęścia