Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takiitam

Jak rozpoznać czy żona zdrasza?

Polecane posty

Gość takiitam

Jesteśmy po ślubie 4 lata i zaczeło sie dziwnie dziać ona coraz częściej wychodzi ( na zakupy ) jakie są symptomy zdrady? Jak rozpoznać czy ma kogoś?

Gość MiśTylkoTwój
po oczach misiu, po oczach

Gość ja sie wypowiem
hmm wiedziec na pewno nie mozesz, poki nie masz dowodow. a symptomy sa rozne, moze ich wcale nie byc. najczestsze wydaje mi sie to wlasnie wychodzenie ciagle gdzies, rzadsze przebywanie w domu, czestsze nadgodziny w pracy, delegacje, wywracanie oczami na boki kiedy mowi partner co robil i jak mu sie udaly zakupy; moze jesli z zakupow ciagle wraca z niczym, jesli chowa komorke przed Toba, wycisza glos, stala sie inna w kontaktach z Toba, tzn nieobecna, mniej Toba zainteresowana. moze byc tez mniej chetna na seks ale to niekoniecznie...

Gość
jak wraca bez zakupów to znaczy że zdradza :p

Gość pogrzeb po kieszeniach
przejrzyj komorke zajrzyj do maili zadzwon w nieoczekiwanym momencie co sie będziesz obcydalał?

Gość takiitam
Właśnie że ja sporo czasu spędzam w pracy i ona dokładnie wie kiedy wracam i wiadomości w komórce są wyczyszczone ( bo mało pamięci jest...) no i 2 razy dzwonił jej tel to sprawdziła i nie odebrała bo niezna tego nr???

Gość a jak wychodzi na te zakupy
to dzwonisz do niej wtedy? wczesniej odbierala telefony z nieznanych numerow? weź kiedyś wolne z pracy i zrób jej "nalot" ;)

Gość takiitam
Niema szans na nalot bo ona wtedy jest z dzieckiem a jak wracam to ja zostaje z dzieckiem a ona wychodzi. A jak dzwonie to niby normalnie odbiera ... nie wiem nieumiem wyczuć dlatego tu pisze..