Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fabia120

Facet kolezanki na nią nie zasluguje! Dupek!

Polecane posty

Gość fabia120

nie lubie go. widze jak ją traktuje a ona jest taka zakochana ze nic jej nie powiem bo sie obrazi :( teraz jak dzwoni i chce zebym sie z "nimi" spotkala to mnie sie nie chce bo nie moge na niego patrzec.

Gość wirwiorka
Czy przypadkiem nie wyolbrzymiasz a moze jestes zazdrosna?

Gość a jeśli
no tak trójkąty zwykle nie są pasjonujące. przemuś się jak ona lubi. każdej miłości trzeba się nauczyć.

Gość
skąd ja to znam :/ ja też nie lubiłam faceta swojej przyjaciółki, uważał że wtrącam się w nieswoje sprawy jak krytykowałam ich związek. a potem gnojek zostawił ją dla innej - miałam co do niego rację. laska jeszcze ponad rok żyła w złudzeniach zakochana, nie mogłam na niego powiedzieć ani słowa \"bo ja go nie lubiłam od początku\" a przecież jej złamał serce do cholery jasnej!!!! dam ci radę - nie rób NIC!!! jak nie chcesz stracić koleżanki/przyjaciółki to pozwól jej żyć w zaślepieniu, nawet jak koleś ją skrzywdzi, może wtedy przejży na oczy. a tak tylko tobie się dostanie że się czepiasz :/

heh, zostawil ja dla innej...coz..zdarza sie, milosc nie trwa wiecznie. kobiety tez zostawiaja facetow i lamia im serca.

Gość a jeśli
żeby jeszcze za to płacili. :(

Gość fabia120
ona jest piekna, mądra, wyksztalcona, z dobrego domu on jej nie dorasta do piet bo jest prostakiem ktory rani ludzi swoimi zartai nawet trzyma sie jej bo ona robi kariere i ma pieniązki, wiec on ją oswoil i zyje na jej utrzymaniu w jej pieknym mieszkaniu sam ma jakąs smieszną prace, ale nawet tego nie chce mu sie robic.

Gość fabia120
moja przyjaciolka. nie moge na to patrzec...

Gość lubie to i juz
chyba jednak mozesz skoro niz z tym nie robisz i zalisz sie na kafe:o

jak to twoja przyjaciolka,to opowiedz jej jak to widzisz ze swojej strony, ale bez przegiec - normalnie - do niczego nie naklaniaj - bo to jej zycie