Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnaaaaaaaa

Związek, mieszkanie, praca, studia- brak sił. POMOŻCIE, DORADZCIE... PROSZE

Polecane posty

Gość smutnaaaaaaaa

Mieszkam z moim ukochanym juz 4miesiac. Uklada nam sie dobrze, kochamy sie bardzo......ale.......pracujemy, studiujemy i mamy inne obowiązki- i ciagle jestesmy zmęczeni :( Wracamy z pracy i mamy dosc wszystkiego- bo zdazymy zjesc obiad i wypic kawe (a kiedy sie pouczyc, posprzatac, zrobic pranie itd) i juz trzeba sie wykąpac, zrobic kanapki i spać zeby o 6 wstac nawet siły i czasu na sprzatanie nie ma, nie wspominajac o tym, ze kiedys jak nie pracowalismy moglismy kochac sie codziennie, a teraz? Ostatnio mielismy 1,5 tygodnia przerwy.. a zwykle jest tydzien lub wiecej..... nie mam siły i czasu zeby sie ładnie ubrac , umalowac dla niego po pracy, bo zwyczajnie zasypiam.... ostatnio on sam powiedzial, ze sie zmieniłam (nie mam teraz czasu i siły by codziennie godzine prostowac włosy, chodzic na solarium czy wyszukiwac w lumpeksach slicznych ubran) z pracy dojezdzam 30min bez korków autobusem, czasem stoje pol godziny bo nic nie jedzie, masakra.,,,,,,,,co zrobic? jak to zmienic? Dodam, ze nie mamy fizycznych prac, a jednak nawet teraz pisząc to w pracy jestem zmęczona, oczy mi sie zamykają i glowa boli :(:(:(

Gość smutnaaaaaaaa
Chciałabym być dla niego tak atrakcyjna jak kiedyś... ale nawet do pracy nie moge sie ładnie ubrac, bo tu zimno i tylko wielkie golfy mi zostają :(

Gość mam tak samo 55
i często jestem zmęczona i nic juz mi sie nie chce robić....padam na twarzyczkę :)

To ile godzin dziennie pracujesz? Niektóre kobiety oprócz wymienionych przez Ciebie obowiązków mają jeszcze dzieci na głowie i dają radę:D

Gość smutnaaaaaaaa
Ale tak byc dłuzej nie może... zastanawiam sie jak sobie radzą ludzie, ktorzy oprocz tego mają np. dzieci i są uśmiechnięci i pełni werby.... tez cche sie tak czuc :( A teraz nawet sami mowimy sobie to z moim, ze stalismy sie marudni....

Gość smutnaaaaaaaa
8 godzin, z dojazdami przeszło 9. Ale ja wlasnie sobie zdaje z tego sprawe i zastanawiam sie dlaczego tak jest :( Wiem, ze to moze głupie, ale oboje chorujemy na zatoki.... czesto nas bolą- i przez to te bóle głowy.... moze to ma cos wspolnego?

Gość malakaka
ech tez to mam. pracuje od 8 do 18 od poniedzialku do piatku. w domu jestem po 19. moj chlopak troche wczesniej. w co drugi weekedn mam jeszce szkole, tez do wieczora i wracam wtedy ok 20:( ciezko tak ale co zrobic. staramy sie raz w tygodniu, czy raz na 2 tygosnie wyjsc razem np na kolacje. wtedy sie ladnie ubieram, bardziej dbam o siebie (w pracy tez zimno wiec tez grube swetrzyska wchozda tylko w gre, w wieczorem w domu jakos juz nie mam ochoty sie stroic). jak nie mamy kaski to robismy sobie romantyczna kolacyjne przy swiecach, tez tak bardziej na "elegancko". zawsze cos co pozwala zapomniec o smutnej rzeczywistosci:)

Pora roku i brak ruchu na świerzym powietrzu- niedotlenienie, brak witamin, za dużo uzywek, może trzeba pomyśleć nad zmianą stylu życia po prostu.

Gość smutnaaaaaaaa
My wczoraj z okazji mikołajek poszlismy do kina, z tym ze nawet dobrze śmiać się nie potrafiłam, bo bylam tak zmęczona że prawie zasypiałam :(

Gość smutnaaaaaaaa
Pora roku - ok, bo wychodze do pracy- ciemno, wracam- ciemno. Ale kiedys potrafialam wstawac predzej np. jeszcze w liceum pamietam o 5 zeby np. podkrecic wlosy lokówką :P A teraz? Chodze zamulona jakbym nie spala od tyogdnia :O uzywki- tak, kawa- ale 1 lub 2 słabe, papierosy- niestety tez... to moze byc powodem? zdrowie- ciagle bole głowy, zatok, spływające cos z gardła- na zatoki bylam u lekarza nie raz- nikt nie pomogł Jakie witaminy? :(:(

Gość a podniose

Gość Gerjawit Pharmaton
czy jak to się pisze! niby dla osób starszych, ale jak dla mnie najlepsze z żeń-szeniem. pomagają zdecydowanie na zmęczenie, zniechęcenie i senność!

Autorko... Ty sobie zbadaj czy nie masz trzeciego migdałka.. bo zatoki takie chroniczne na to by wskazywały. I tak, stan zapalny zatok wykańcza na maksa.

Gość smutnaaaaaaaa
prosze napisz cos wiecej na ten temat! prosze!!!!

Gość a ja mam takie pytanie
Wy robicie kanapki wieczorem? :O Dobrze zrozumialam? I potem je konsumujecie na drugi dzien w pracy/szkole? Lo matko! Nie przelknelabym ;) A co do samego topiku - to niestety. Tak wyglada dorosle zycie w dzisiejszych czasach :O

u mnie tez tak bylo, ale od momentu kiedy skonczylismy studia jest o wiele lepiej. W ciagu tygodnia po prostu siedzimy obok siebie i czytamy ksiazki i razem gotujemy a za to w weekend wymyslamy fajne rzeczy. Ale musisz sie przyzwyczaic tak wyglada zycie :/

Gość do -- autorki
NORMA

Gość co o tym myśleć