Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ginorossi

ma ktoś cyfrowy polsat, pakiet familijny?

Polecane posty

Gość bassi77
ja mam ten pakiet.Kosztuje 35 zł ,mnie to starcza bo mało oglądam tv,

a jak to jest z dekoderem i talerzem? oni przyjeżdżają montować? tez miałaś 5 msc gratis pełnej oferty?

Gość mam ten za 9.99
i jestem zadowolona, miałam 3 miesiące prawie wszystkie programy, montują ci u których kupujesz(u mnie na drugi dzień)przynajmniej tak było u mnie

te najbardziej uciążliwe wg. mnie to: 1. Blokowanie sygnału mimo opłaconego abonamentu z góry na pół roku w dowolnych dniach o dowolnej porze dnia i nocy na różny czas - godzina, dwie, cały dzień. Pomoc techniczna twierdzi że abonament jest niezapłacony, jak się próbuje nawiązać konkretną rozmowę to połączenie potrafi się zerwać (samo chyba nie:P) a konsultanci nie zawsze są kulturalni. 2. Problem z odesłaniem dekodera po rozwiązaniu umowy z nimi - naliczą ci rachunek na kilkaset złotych że niby dekoder został w jakiś sposób uszkodzony (nawet jeśli nie miał żadnych śladów użytkowania) i jeśli nie masz cierpliwości ani nie wiesz co w takiej sytuacji zrobić będą cię straszyć sądem, komornikiem itd. aż w końcu wydasz te paręset PLN. 3. Jeszcze raz napiszę o obsłudze technicznej - sto razy gorsza niż w tpsa. Brak kultury osobistej i niewiedza pracowników jest tam na porządku dziennym. Np. każą czekać \"minutkę\" po czym siedzisz z tą słuchawką przy uchu kwadrans nic więcej nie słysząc...

póki co 0 (słownie zero) problemów, co zakupione to działa, z pomocy technicznej nie korzystałem bo nie było jeszcze takiej potrzeby :P

który pakiet dobry - musisz wiedzieć jakie programy będziesz oglądać najczęściej :P

no właśnie mii najbardziej odpowiadała oferta cyfrowego polsatu - pakiet familijny. juz teraz calkiem nie wiem.. a cyfra ile kosztuje? (dekoder i talerz)?

Gość mam polsat od 7 lat
i nie miałam jak do tąd rzadnych problemów a abonament od 1.12 wynosi 37.90

Pytasz teraz o cyfrę? W tej chwili są do wyboru 4 pakiety: 1) Pakiet komfortowy: 58 zł/mies.- 56 kanałów 2) Pakiet podstawowy: 38 zł/ mies.- 44 kanały 3) Pakiet powitalny: 18 zł/mies.- 27 kanałów 4) Pakiet prestiżowy- wszystkie kanały- 149 zł/mies. Pierwsze 4 m-ce: wszystkie kanały za 49 zł miesięcznie. Po 1.5 m-ca odchodzą kanały typu Discovery. Tyle kosztują te pakiety. Im taszy pakiet, tym mniej ciekawych pozycji. Niestety takie kanały jak: Canal+Film, Canal+, HBO można dokupić. Wszystkie kanały filmowe w pakiecie- 68 zł/mies. 3 kanały Canal+ i 3 kanały HBO- 29 zł każdy.

Za dekoder, talerz, montaż zapłaciłam ponad 300 zł. Musiałabym znaleźć umowę, żeby sprawdzić, ile dokładnie tego było. Nie załapałam się na promocję, także tyle to kosztowało.