Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zly mily zly

Nie boje sie niczego oprocz kobiet !

Polecane posty

Gość zly mily zly

nie boje sie nowych wyzwan, bandy dresow na klatkach, inwestowania na giledzie itd ale boje sie kobiet...dokladnie odrzucenia...mam 23 lata i jeszcze nigdy nie udalo mi sie umowic z kobieta bo poprostu dostawalem zawsze kosza ( nie dostalem numeru, wykreacly sie czyms innym itd) wiem ze to przez wyglad.... teraz juz nawet nie probuje i nie widze swiatelka ktory by pozwolil mi na zmiane tego .....Kobiety tak mnie skrzywdzily ze je unikam...ludzie zaczynaja mnie miec za dziwaka bo mam 23 lata i Zero kobiety...

Gość fdsae
nie jest tak zle.Nie kazdy musi miec dziewczyne

jak to kobiety Cie skrzywdziły skoro nigdy się z żadną nie umówiłeś ? :) może za wysoko mierzysz..

Ja boję się tylko przeciągów, zwłaszcza jak lecę samolotem. Inne straszydła[ w szczególności, te męskie];) - rzadko mnie straszą :D Chłopie nie bój się, sam zacznij straszyć bo życie ucieka ! 🖐️

Pokonac niesmiałosc nie jest łatwo ale nie mozesz na samym początku stawiac sie na przegranej bo zawsze przegrasz troszke wiecej wiary w siebie pozdrawiam:))

Gość Naprawde aż tak źle
wyglądasz ?

Gość Wiem że są faceci
którzy powiedzmy sobie szczerze są brzydcy i są samotni. Ale oni nie są samotni dlatego że ich rzadna dziewczyna nie chciała tylko dlatego że ich rzadna ładna dziewczyna nie chciała, ponieważ do brzydkiej oczywiście nie będą zarywać :O

w wieku 23 lat to ja bałem się Gen Jaruzelskiego, tak mocno że skończyłem politechnikę, a tobie autorze z głębi serca radze zapoznać się z podstawami asertywności, czyli jak mówić nie.

Okruszku ale to one mówią nie. U meżczyzny wygląd nie jest najwazniejszy ale musisz czyms zaimponowac jej by Cię podziwiała i chciała wybrać;)

autor pisze że kobiety tak go skrzywdziły, że boi , popadł moim zdaniem w jakąś skrajność. Mnie kobieta skrzywdziła , umarł i zostawiła z małymi dziećmi, i co miałem z tego powodu wyć i bać się kobiet, trzeba żyć i cieszyć sie życiem anie płakać żałośnie, nie boje się niczego oprócz kobiet! przecież to nieprawda, boisz się chłopie wszystkiego!!!!!!!!!!