Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość j.d.itd

Ile Wam trzyma bateria w Sony Ericssonie W880i???

Polecane posty

Gość j.d.itd

j.w

Gość j.d.itd
hop hop, jest tu ktoś?:)

Gość podnoszeeeeeeeeeee se

Gość upppppppppp

Gość najlepsze telefony
to wlasnie sony ericsson a jeszcze seria W czyli walkmen.Bateria trzyma pare dni a nawet jak sluchasz bez przerwy muze to trzyma dlugo

Gość to zalezy od tego ile go
uzywam... Jak wysylam duzo smsow to 2 dni :( Ale jak nie uzywam w ogole to nawet tydzien pochodzi ;)

najlepsze sa nokie... O wiele dluzej trzymaja :) I w ogole bardziej funkcjonalne sa ;)

Gość nokie to przezytki

Gość upppppppppp
No a tak przy normalnym uzytkowaniu- do maks. 20 smsów dziennie, muzyka tez maks pół godziny dziennie???? Bo ja się zastanawiam, czy źle nie potraktowałam mojej baterii. Jest nowa i jakoś ją chyba źle doładowałam, nie do końca, chociaż wydawało mi się, że to juz koniec. I nie wiem, czy przez to w przyszłości będzie się krócej trzymać:(

Gość upppppppppp
Sory, ale przy tym telefonie nokie sa wielkie. Mi się on podoba, jest w sam raz dla mnie,. może bez jakichś kosmicznych bajerów, ale jest mały, ładny, mocny, ma dobrą obudowe, która się nie niszczy, mogę na ten telefon wgrać mnóstwo rzeczy, ustawić sobie muzykę i robić inne rzeczy, kazda gra i plik się minimalizują i jak dla mnie jest zupełnie ok.

20 smsow dziennie to normalne uzytkowanie??? To ja jakas dziwna jestem ;) Przy takim uzytkowaniu trzyma mi 2 dni... Ale dla mnie to jest intensywne uzytkowanie (dlugie smsy pisze i dlugo sie swieci)

ja wlasniie wole wieksze telefony ;) Nikie sa lepiej wykonczone ;) Ten SE trzeszczy, przyciski stukaja i sa takie malutkie, ze piszac smsa czesto naciskam kilka naraz :( Ze o joysticku nie wspomne :P