Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justiina

Są tu mamy z bardzo małym biustem które karmiły??

Polecane posty

Gość justiina

Jestem w połowie 8mc a moje piersi to nadal małe A.. Jestem załamana!!! Normalnie nie czuje sie jak kobieta a co dopiero kobieta karmiąca, zawsze marzyłam o karmieniu piersią, miałam nadzieję, że chociaż w ciąży będę mogła cieszyć się większym biustem a tu nic :( Tak stasznie sie boje że nie będę miała pokarmu, będę sie wstydziła w szpitalu i wogóle. Może to i głupie ale ja tak czuje i nic na to nie poradze. Co prawda mam siare i to od 4 miesiąca ciąży ale nie wiem czy to jest jakimkolwiek wyznacznikiem??

tez miałam/mam mały biust-piersi powiekszyły sie nieznacznie dopiero jak zaczełam karmic karmiłam 10 m-cy-miałam naprawde wystarczajaca ilosc pokarmu wielkosc piersi nie jest wyznacznikiem \"produkcji\"mleka

Gość ja tez nie mmam dużych
zawsze małe B, ze wskazaniem na małe :) w ciązy lekko powiekszone, ale po porodzie naprawdę mleczko było i to sporo, przypłaciłam to rozstępami, małymi, ale są (ale wcale nie przeszkadz ami to), wykarmiłam córeczkę bez problemu.

Gość justiina
Mam nadzieję że i ja będę miała pokarm tak jak wy :)

Gość yta
Przedtem miałam małe piersi, a teraz (urodziłam 5,5 tyg. temu) są jak u Pameli Anderson i mam mnóstwo pokarmu, aż nie mogę sobie z tym poradzić

Gość D007
Wykarmiłam dwoje dzieci na biuście "b" i teraz jestem bardzo zadwolona z wyglądu mojego biustu, jest na pewno większy. Wszystko zależy od twojego nastawienia, przecież znane są przypadki wzbudzenia laktacji u kobiet, które adoptowały dzidziusia!