Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuzkaanka79

PŁODNOŚĆ PO PORODZIE, ZAPOBIEGANIE CIĄŻY PRZY KARMIENIU PIERSIĄ

Polecane posty

Gość zuzkaanka79

hej dziewczyny! jakie stosujecie metody zapobiegania ciąży jeśli jesteście kilka miesięcy po porodzie i jeszcze nie powróciła menstruacja i nie bardzo wiadomo kiedy się zaczynają dni płodne?Mąż to się boi ze mną kochać,bo narazie jeden dzidziuś nam starczy

no to lepiej nie ryzykowac, bo metoda laktacyjna nie jest metoda antykoncepcji...mozesz spytac gina o tabletki dla karmiacych mam..

Gość lenka28
Ja nie karmie piersią a okresu dalej brak zaraz bedzie dwa miesiące po porodzie - co to może być- ciąże wylkuczam,bo zabezpieczałam sie prezerwatywą.Miała tak któras z was dziewczyny????

Gość SanSan
popieram kolezanki moja mama tez myslala ze jak karmi piersia to nie zajdzie w ciaze nie dostala okresu po porodzie, bo po 6 miesiacach znowu byla w ciazy ...

Gość a jak ktos sie nie chce truc
? :D Ja mysle, ze prezerwatywy wystarcza ;)

Gość zuzkaanka79
A czy te tabletki, które można brać podczas karmienia dają dużą gwarancję? i czy jako efekt uboczny nie powodują tycia?

Gość sava1211
tylko 1 tabletki sa przy karmieniu piersia

Gość katarzyna 27
jak narazie stosujemy prezerwatywy,ale przy nastepnej wizycie kontrolnej poprosze o tabletki..

Gość aparat
No i depo provera,przy karmieniu jak najbardziej.

Gość mój malutki
Mój synek ma 10 tyg. Miałam juz pierwsza miesiaczkę i zaraz po niej poszłam do gina po tabletki i drugiej miesiaczki już nie dostałam. Nie wiem jak to możliwe bo zabezpieczalismy sie prezerwatywami i okres mi się spóźnia 2 dni. Nawet nic nie czuje, aby sie zblizał:(:(. Mamy juz 2 dzieci i nie chce byc w ciazy:(:(:(